İnegöl İnegöl'de Kulaca Mahallesi sokakları parke taşla kaplandı

İnegöl'de Kulaca Mahallesi sokakları parke taşla kaplandı

Paylaş
İnegöl'de Kulaca Mahallesi sokakları parke taşla kaplandı

İnegöl'de Kulaca Mahallesi sokakları parke taşla kaplandı

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL,(Bursa),(DHA) - BURSA'da İnegöl Belediyesi, Kulaca Mahallesi'nde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından mahallenin neredeyse tamamını saran bir parke taş kaplama çalışması gerçekleştirdi. 13 bin 250 metrekare parke taşı uygulaması yapılıp 4 bin metrekare parke taşı tamirinin gerçekleştirildiği bölgede, Belediye Başkanı Alper Taban da incelemelerde bulunup mahalle sakinlerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

İnegöl Belediyesi, Kulaca Mahallesi'nde mahallenin büyük bölümünü kapsayan parke taş uygulaması gerçekleştirdi. Bölgede yapılan altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlayan çalışmalarla, 13 bin 250 metrekare yeni parke taşı ile birlikte 4 bin metrekare de bozuk bölgelerde tamir yapıldı. Bu çalışmayla Kulaca Mahallesi sokakları çamurdan kurtuldu.

400 BİN TL’LİK YATIRIM

Yaklaşık 400 bin TL maliyeti bulunan çalışmanın sona ermesinin ardından, Belediye Başkanı Alper Taban beraberindeki Başkan Yardımcıları ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ile birlikte incelemelerde bulundu. Mahalle sakinleriyle birlikte sokakları gezen Taban, ardından çalışmayla ilgili açıklamalarda da bulundu. Kulaca Mahallesinde yapılan altyapı çalışmalarından dolayı yolların ciddi derecede bozulduğunu hatırlatan Taban, “Bugün Kulaca Mahallemizdeyiz. AK Parti İlçe Başkanımız, çalışma arkadaşlarım, değerli muhtarımız ve mahalle sakinlerimizle birlikte burada yapılan çalışmaları yerinde görmek istedik. Biliyorsunuz mahallemizde geçmişte yapılan altyapı çalışmalarından dolayı yollarımız ciddi derecede bozulmuştu. Bölgede çalışmalar tamamen bitsin, bittikten sonra eksikleri tamamlayalım dedik. Bugün de bu noktada büyük oranda çalışmayı tamamladığımızı görüyoruz. Burada 13 bin 250 metrekare parke taşı uygulandı. Ayrıca 4 bin metrekare parke taşı tadilat çalışması yapıldı. Beraberinde 400 bin TL’lik bir maliyeti de var çalışmanın. Vatandaşlarımızın güzel günlerde kullanmalarını temenni ediyorum” dedi.

VATANDAŞLARA ÇAĞRI

Konuşmasında vatandaşlara çağrıda da bulunan Taban, “Mahalle sakinlerimizin yapılan çalışmadan memnun ve mutlu olduğunu görüyoruz. Ancak bundan sonraki süreçte bunun olabildiğince dikkatli kullanılabilmesi noktasında, temizlik konusunda daha temiz tutulması noktasında vatandaşlarımızın destek vermelerini istiyoruz. Bugün insanların ayağını çamura bastırmadan yolları kaplamış olduk. Yapılan çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

(FOTOĞRAFLI)

Haberin Devamı