İnegöl İnegöl’de temizlik seferberliği

İnegöl’de temizlik seferberliği

Paylaş
İnegöl’de temizlik seferberliği

İnegöl’de temizlik seferberliği

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa),(DHA)- BURSA’nın İnegöl ilçesinde, öğrencisinden, siyasilere, bürokratlardan esnafa kadar, ilçe halkı temizlik için seferber oldu. Kentin sokakları kısa sürede temizlendi.

İnegöl’de "Temizlik" konusuna dikkat çekmek ve vatandaşlarda bir farkındalık oluşturmak adına şehirde yaşayan tüm vatandaşlar seferber oldu. Kaymakam Vekili Suat Seyitoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, ilçedeki 116 mahalle muhtarı, mahalle sakinleriyle birlikte sokaklara indi. 221 okulun öğrencileri de idarecilerinin gözetiminde temizlik seferberliğine destek verdi. İnegöl'ün en işlek cadde ve sokakları, el birliğiyle temizlendi.

"ESNAFIMIZ DA BİZLERE DESTEK VERSİN"

Temizlik etkinliği sonunda bir açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Bugün müthiş bir şey yaptığımızı ifade etmek istiyorum. Göreve geldiğimiz günden beri bu şehirde daha temiz şehir olmak ve en temiz şehir unvanını alabilmek adına bir dizi çalışmalar yürütüyoruz. Kimlerin çöpünü topluyoruz? Duyarsız vatandaşların, çöplerini yerlere atan vatandaşların çöplerini topladık. Bizler bu konuda bir duyarlılık ve farkındalık oluşturmak istiyoruz. Rica ediyorum; lütfen kirletmeyelim, temiz tutalım. Esnafımız da bizlere destek versin. Her sabah kapısının önünü süpürsün. Beraberinde yere atılmış bir çöp varsa alıp çöpe atsın" dedi.

Haberin Devamı