Spor İngiliz basını: "Beşiktaş'ın galibiyeti can yakıcı"

İngiliz basını: "Beşiktaş'ın galibiyeti can yakıcı"

Paylaş
İngiliz basını: "Beşiktaş'ın galibiyeti can yakıcı"

Beşiktaş'ın Liverpool'u İstanbul'da penaltılarda 1-0 yenerek Avrupa Ligi'nden elemesi, İngiltere gazetelerinin spor sayfalarına manşet oldu

İngiliz gazeteleri, maçın başından itibaren Liverpool’un Beşiktaş karşısında oldukça iyi bir performans sergilediğini yazarken, penaltılarla maçı kaybetmesinin "can yakıcı" olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

The Times gazetesi Liverpool’la beraber Avrupa Ligi’nden elenen Tottenham Hotspur takımlarının yenilgisini Premier acısını artırdığını yazdı.

'KIRMIZILAR CEZAYI ÖDEDİ'

The Telegraph ise daha önce ligden elenen takımlarla beraber Liverpool’un mağlubiyetinin üzüntüyü artırdığı haberini "Kırmızılar cezayı ödedi" başlığı ile verdi.

Gazete haberin devamında "Lovren’in penaltıyı kaçırması acıyı artırdı" dedi. Telegraph, "Beşiktaş’ın gürültücü taraftarı uzun zamandır arzuladığı beraberliğe kavuştu" dedi.

'PENALTININ BEDELİNİ AĞIR ÖDEDİLER'

Guardian gazetesi ise penaltı vuruşunda golü kaçırarak takımının lige veda etmesine neden olan Liverpool’un savunma oyuncusu Lovren’dan bahsederek "Lovren ve Liverpool penaltının bedelini ağır ödedi" başlığı ile verdi.

Haberin Devamı

Gazete Liverpool’un iyi oynadığı ilk yarıda yarattığı birkaç şansı kaçırdığını, Beşiktaş’ın geç atağının bedelini ödediğini yazdı.

Aynur TATTERSALL / DHA