Kültür - Sanat İngiltere’nin önde gelen bağımsız sanatçılarından Nessi Gomes Türkiye’ye geliyor!
Paylaş
İngiltere’nin önde gelen bağımsız sanatçılarından Nessi Gomes Türkiye’ye geliyor!

Hayranlarının topladığı 50 bin dolar sayesinde 1 Giant Leap’ten Duncan Bridgeman’la “ağır ateşte pişirdikleri” çıkış albümü “Diamonds & Demons” ile gerek İngiltere’de, gerekse dünyada ses getiren Nessi Gomes 16-20 Mayıs tarihleri arasında 2 konser, 2 özel atölye etkinliği için İstanbul’da olacak.

2017’de başladığı dünya turunun bir parçası olarak ülkemizi ziyaret edecek Portekiz kökenli İngiliz sanatçı Nessi Gomes, albümün ilk çıktığı zamanlarda bile İstanbul’da şarkılarını dinleyen güzel insanlarla buluşmak için sabırsızlandığını ifade ediyor.

16 Mayıs Çarşamba akşamı Kadıköy All Saints Moda Kilisesi’nde, 18 Mayıs Cuma akşamı ise Karaköy Suma Han’da dinleyenleriyle buluşacak sanatçı, 17 Mayıs Perşembe akşamı ise Joint Idea Kanyon’un davetlisi olarak iki saatlik özel bir vokal atölyesi seansı düzenleyecek. Sanatçının İstanbul programının son durağı ise Çıplak Ayaklar Kumpanyası’nda gerçekleştireceği iki günlük ses inzivası olacak.

Kanal Adaları’ndan Guernsey’de Portekiz göçmeni bir ailede gözlerini açan Nessi Gomes, insan doğasını, çelişkilerini ve ruhunu ele alarak karanlığın ve aydınlığın hikayelerini anlattığı Diamonds & Demons albümünü yayınladıktan yalnızca iki ay sonra, Birleşik Krallık’ta En İyi Bağımsız Kadın Şarkıcı 2016 ödülüne layık görüldü.

Union Chapel ve Glastonbury Festivali gibi önemli sahnelerde sanatını icra etme şansı yakalayan Gomes, 2017’nin büyük bir kısmını Amerika turnesiyle geçirdi ve turnesinin son durağı Toronto’daki konserini canlı kaydedip yayınladı. Avrupa, Güney ve Kuzey Amerika’da gittikleri şehirlerde çeşitli atölye ve arınma çalışmaları da düzenleyen Nessi’nin şarkılarının en çok dinlendiği şehirler arasında, İstanbul her zaman ön sıralarda yer alıyor. Bu yüzden, bu İstanbul seferi Nessi için çok önem taşıyor.

Nessi Gomes’in konser biletleri Mobilet’te 80 TL’ye; Joint Idea Kanyon’daki özel ses atölyesinin biletleri ise Biletix’te 250 TL’ye satılacak.

Nessi Gomes İstanbul 2018 Programı


16 Mayıs 2018 Çarşamba 20:30
Nessi Gomes Kadıköy Konseri – All Saints Moda Kilisesi Kadıköy

17 Mayıs 2018 Perşembe 19:30
The Music Medicine Sunar: Nessi Gomes ile Vokal Deneyimi Atölyesi – Joint Idea Kanyon

18 Mayıs 2018 Cuma 20:30
Nessi Gomes Karaköy Konseri – Suma Han Karaköy

19 – 20 Mayıs 2018 Cumartesi – Pazar 10.00
Nessi Gomes Vocal Odyssey Ses Atölyesi – Çıplak Ayaklar Kumpanyası

Haberin Devamı