Spor İnönü'ye veda derbisi!

İnönü'ye veda derbisi!

Paylaş
İnönü'ye veda derbisi!

Beşiktaş ile Fenerbahçe, sezon sonunda yıkılarak yeniden yapılması planlanan tarihi İnönü Stadı'nda bu akşam saat 19.00'da karşı karşıya gelecek

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında bu akşam İstanbul'da tarihi bir derbi oynanacak. Lider Galatasaray'ın takipçileri Beşiktaş ile Fenerbahçe, BJK İnönü Stadı'ndaki son derbide karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

>> İŞTE BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ

>> İŞTE DERBİDE EN ÇOK ÇIKAN SKOR

>> EGEMEN İLK KEZ İNÖNÜ'DE

>> ÇARŞI'DA MESAİ ERKEN BAŞLADI

Sezon sonunda yıkılarak yeniden yapılması planlanan tarihi statta bu akşam saat 19.00'da başlayacak son derbiyi, kariyerinde ilk derbiye çıkacak hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. Dev maçın dördüncü hakemi ise Tolga Özkalfa olacak.

Galatasaray'ın Eskişehirspor ile berabere kalarak 47 puanla liderliğini sürdürdüğü haftada Fenerbahçe 40 puanla ikinci, beşiktaş ise 39 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Zirveden kopmamak adına büyük önem taşıyan derbide, kaybeden taraf büyük yara alacak.

BEŞİKTAŞ'A SAKATLARINDAN İYİ HABER


Ev sahibi Beşiktaş'ta sakatlardan iyi haber geldi. Veli, Oğuzhan Ve Necip derbide oynayabilecek duruma geldi. Bu 3 oyuncu teknik direktör Samet Aybaba'nın görev vermesi halinde Fenerbahçe'ye karşı forma giyebilecek. Siyah-Beyazlı takımda sakatlıkları süren Almeida, Dentinho, Uğur Boral, İsmal Köybaşı ve Mustafa Pektemek karşılaşmada görev yapamayacak.

FENERBAHÇE'DE EKSİK YOK

Fenerbahçe'de ise eksik yok... Cezası biten Raul Meireles ile sakatlığı düzelen Sezer Öztürk, teknik direktör Aykut Kocaman'ın görev vermesi halinde derbide oynayabilecek. Hafif sakaltığı bulunan Miroslav Stoch da sahaya çıkacak durumda.

Sarı-Lacivertli ekipte derbi öncesi 3 futbolcu kart cezası sınırında bulunuyor. 3'er sarı kartı bulunan Cristian, Gökhan Gönül ve Semih Şentürk forma giyip birer kart daha görürlerse, 25. haftadadaki Bursaspor maçında cezalı duruma düşecek.

Haberin Devamı