Spor Inter, Fatih Terim'i istiyor

Inter, Fatih Terim'i istiyor

Paylaş
Inter, Fatih Terim'i istiyor

Galatasaray'ı parlak günlerine döndüren Fatih Terim'in ismi Inter ile anılmaya başlandı

Fiorentina ile Milan'ı çalıştıran ve İtalya'da görev yapan unutulmaz hocalar arasına girmeyi başaran Terim ile bu defa İnter'in ilgilendiği ifade edildi.

Galatasaray ile her yıl yenilenmek üzere 3 yıllık sözleşme yapan ancak henüz imza atmayan tecrübeli çalıştırıcının, Claudio Ranieri'nin yerine geçebileceği bildirildi.

BAŞKA ADAYLAR DA VAR

Bu sezon Serie A'da oldukça kötü bir grafik çizen İnter'in Fatih Terimile birlikte Guardiola, Villas Boas ve Joachim Löw gibi teknik direktörleri de yakından takip ettiği kaydedildi.

Bu haber Galatasaray'da keyifleri kaçırırken, her fırsatta İtalya'da yeniden takım çalıştırmayı çok istediğini söyleyen Terim'in bir teklif gelmesi halinde ne yanıt vereceği merak konusu. Bu arada Fransa'yı çalıştıran Laurent Blanc'ın menajeri İnter iddialarını yalanladı.

MENEKŞELER UNUTMADI

Galatasaray'ın başında aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Fatih Terim, 2000-01 sezonunda Fiorentina ve 2001-02 sezonunda Milan'da görev yaptı. Terim, İtalya'da özellikle Fiorentina taraftarlarının büyük sempatisini kazanmıştı.

Haberin Devamı