Türkiye (Son Dakika) İnternet kafeyi böyle kundakladılar

İnternet kafeyi böyle kundakladılar

Paylaş
İnternet kafeyi böyle kundakladılar

İnternet kafenin kundaklanma anı saniye saniye güvenlik kamerasında


Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi, Küçükkuyu Beldesi'ndeki bir internet kafe benzin dökülüp, ateşe verilerek kundaklandı. İşyerinin kundaklanma anı işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniya saniye görüntülenirken, jandaram bir kişi olduğunu belirlediği şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Küçükkuyu Beldesi, Sahil Mahallesi'ndeki bir internet kafe, dün (Pazar) saat 05.30 sıralarında, benzin dökülüp, ateşe vedilerek kundaklandı. Yakındaki binalarda oturanlar alevleri farkedip, itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleir su sıkarak yangını çk fazla büyümeden söndürdü. Ancak internet kafedeki bilgisayarların büyük bölümü ve oyun konsolları alevler ve itfaiyenin sıktığı su nedeniyle zarar gördü. Jandarmanın olayın ardından işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde işyerini 20 yaşındaki O.E.'nin kundakladığını belirledi.
O.E.'nin daha bir kadın müşteriyi rahatsız ettiği için internet kafenin sahipleriyle tartışıp, dışarı çıkartıldığı bu nedenle husumet besleyip, işyerini kundakladığı ileri sürüldü. Jandarma O.E.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Haberin Devamı