Türkiye (Son Dakika) İnternette, 'Reina gibi tarayacağım’ dedi, dayak yedi, gözaltına alındı

İnternette, 'Reina gibi tarayacağım’ dedi, dayak yedi, gözaltına alındı

Paylaş
İnternette, 'Reina gibi tarayacağım’ dedi, dayak yedi, gözaltına alındı

Gaziantep'te bir kafede, canlı yayın platformu Periscope üzerinden yayın yaparak, 'Reina gibi Gaziantep’te bir kafeyi tarayacağını' söyleyen İlker G., polis tarafından gözaltına alındı. İlker G. gözaltına alınması sırasında vatandaşlardan tekme tokat dayak yedi

Gaziantep'teki olay, gece geç saatlerde İbrahimli Mahallesi’nde bulunan bir otelin alt katındaki kafede meydana geldi. İlker G. adlı kişi, canlı yayın platformu Periscope üzerinden yayın yaptı ve "Reina gibi Gaziantep’te bir mekanı tarayacağım" paylaşımında bulundu.


YAYINI FARK EDENLER POLİSE İHBARDA BULUNDU


Yayını fark eden bazı kişilerin durumu polise ihbar etmesi üzerine çalışma başlatan ekipler, kısa süre sonra İlker G.’nin bulunduğu adresi saptadı.



Harekete geçen sivil polis ekipleri gittikleri kafede İlker G.’yi gözaltına aldı. Bu sırada kafede bulunanlar gözaltına alınma nedenini öğrenince İlker G.’ye hakaret edip tekme tokat saldırdı.


TERÖR BAĞLANTISINA RASTLANMADI


Polis, üzerinde herhangi bir suç unsuru bulunmayan İlker G.’yi Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Yapılan araştırmada terör bağlantısına da rastlanmayan İlker G.’nin sorgusu sürüyor.

Haberin Devamı