Siyaset İntihar eden AK Partili aday toprağa verildi
Paylaş
İntihar eden AK Partili aday toprağa verildi

Ankara'daki bir otelde tabancayı başına ateşleyerek yaşamına son veren AK Parti Bingöl Milletvekili aday adayı toprağa verildi

Ankara'daki bir otelde tabancayı başına ateşleyerek yaşamına son veren AK Parti Bingöl Milletvekili aday adayı Celal Ayrancı’nın cenazesi, sevenleri tarafından Bingöl Havalimanı'ndan alınarak, Selahattin Eyyubi Camisi’nde öğlen namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Bingöl Şehir Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haberin Devamı

AK Parti Bingöl Milletvekili aday adayı olan Ayrancı’nın cenazesine, Bingöl Valisi Selim Köşger, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, AK Parti Bingöl il teşkilatı, Bingöl eski valilerinden Mustafa Hakan Güvençer, İrfan Balkanlıoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

22 Nisan 1980 tarihinde Genç İlçesi’nde doğan Ayrancı’nın, akaryakıt, inşaat ve otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri bulunuyordu. 2009-2011 yılları arasında Bingölspor Kulübü Asbaşkanlık görevinde bulunan Ayrancı, evli ve 2 çocuk babasıydı.

BAKAN YILMAZ: İDDAALAR OLABİLİR AMA SORUŞTURMA SONUÇLANINCA SAĞLIKLI AÇIKLAMA OLACAKTIR

Ankara’da kaldığı otel odasında Celal Ayrancı’yı başından vurulmuş halde bulan personelin habier vermesi olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Ayrancı’nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, otele gelerek olayla ilgili bilgi aldı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Yılmaz, gerekli açıklamanın yapılacak incelemelerin ardından yapılacağını blirterek, "Henüz sıcak bir olay. Gerekli incelemeleri güvenlik güçlerimiz, savcılığımız yapıyor. Hepimizi hakikaten şok eden bir hadise. Kurumlar gerekli açıklamaları yapacaklardır. Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum." dedi.

Ayrancı’nın ’AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğu ve aday listesine giremediği için intihar ettiği’ yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine Bakan Yılmaz, "Bilemiyoruz. Bu iddialar olabilir ama soruşturmalar sonuçlanınca daha sağlıklı açıklama olacaktır" diye konuştu.

Evli ve iki çocuk babası olan aday adayının cenazesi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Ayrancı’nın cenazesinin yarın Bingöl’e gönderileceği ve burada toprağa verileceği öğrenildi.

Haberin Devamı