Yaşam iOS 9 Beta 5'te neler var?

iOS 9 Beta 5'te neler var?

Paylaş
iOS 9 Beta 5'te neler var?

Bir süre önce dördüncü sürümü yayınlanan iOS 9 betası, şimdi ise beşinci halkası ile karşımızda

Bu sefer ağırlıklı olarak sistemde yer alan sorunlara yönelen Apple; zil sesi bozulmalarında, sekmelerde ya da belli başlı sayfalarda meydana gelen hataları ve problemleri ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Böylelikle daha temiz bir beta süreci yaşatacak olan firma, kullanıcılara iOS 9 konusunda daha rahat bir kullanım sunmakta.

Aynı zamanda 15 yeni ekran görüntüsü getiren fakat bazı görselleri de sistemden kaldıran beşinci beta, CarPlay üzerindeki Beats 1 ve Apple Music deneyimini iyileştiriyor.

Kontrol tasarımında da ufak değişiklikler yapan Apple, yeni bir dinamik ekran görüntüsünü ise ne yazık ki aktif hale getirmedi.

Saydığımız noktalar dışında performans iyileştirmelerinden de söz edebiliriz. Kullanılan cihazın daha verimli olmasını sağlayan güncelleştirme, güvenlik hususunda arka planda kalan küçük güvenlik açıklarını da gideriyor.

Belirli noktalarda iyileştirmeleri kullanıcılara ulaştıran Apple, yavaş yavaş sona doğru gelindiğinin sinyalini veriyor. Geliştiriciler adına yayınlanan yeni beta sürümünü eğer sürece dâhil olduysanız Geliştirici Merkezi üzerinden edinmeniz mümkün.

Haberin Devamı

Sony Xperia C5 Ultra’nın fiyatı artık belli!