Bilim - Teknoloji iPad Air 2 bu mu?
Paylaş
iPad Air 2 bu mu?

Apple'ın bir sonraki tableti iPad Air 2, internette kendini böyle gösterdi; bu ipuçlarını verdi!

Apple'ın tam boyutlu tabletinin yeni sürümü hakkında şimdiye dek çok fazla bilgi ortaya çıkmadı. Ancak iPad Air 2, son günlerdeki sızıntılarla konuşulmaya başlandı.

Yeni sızan bir karede iPad Air ve üzerinde bir iPhone 5S görünüyor. iPhone 5S'in burada ne gibi bir işlev gördüğü bilinmiyor, ancak iPad Air'in boyutlarını kavrayabilmemiz için oraya konmuş olabilir. Ancak söylentiler, iPad Air 2'nin selefiyle aynı boyutta olacağını işaret ettiğinden, bunun çok da önemi yok.

Nowhereelse.fr web sitesinden Steve Hemmerstoffer'ın tweet'lediği fotoğraf, bize çok da fazla ipucu vermiyor. En çok göze çarpan farklılık, giriş düğmesinin etrafındaki gümüş renkli halka. Bu, TouchID parmak izi tarama işlevinin iPad Air'e geldiğini gösteriyor olsa gerek. İşlevin iPad Air 2'ye geleceği iddialarına daha önceki dedikodularda da rastlamıştık; yani bu şaşırtan bir bilgi değil. Diğer dedikodular, iPad Air 2'nin A8 işlemciyle, 8 megapiksel kamerayla, 9.7 inç 2048x1536 ekranla (iPad Air gibi) geleceğini söylüyordu.

Resimlerle: 2014'te göreceğimiz tabletler

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı