Bilim - Teknoloji iPad Pro 2020 detaylı inceleme - Tablet mi yoksa bilgisayar mı?
Paylaş
iPad Pro 2020 detaylı inceleme - Tablet mi yoksa bilgisayar mı?

Apple'nin en güçlü tableti iPad Pro, tamamen yeni bir kamera sistemi ve bu tableti dizüstü bilgisayarınıza gerçekten rakip yapan isteğe bağlı klavye ile geri döndü. Peki iPad Pro 2020 cidden dizüstü bilgisayarınıza rakip olabilir mi? Sizin için 2020 model 11 inçlik iPad Pro’yu detaylı bir şekilde inceledik. Onur Binay/posta.com.tr

İki yıl önce, Apple hayranları tamamen yenilenmiş iPad Pro ile en büyük güncellemelerden birine maruz kaldı. Bu oldukça ince yeni tablet, yeni ve radikal bir görünüm, Face ID yüz tanıma, benzersiz güç ve onu Microsoft ya da Google gibi rakiplerinden daha da ileriye götüren yeni aksesuarlar içeriyordu.

Haberin Devamı

Ve şimdiyse 2020 model iPad Pro, fotoğraf ve video çekerken daha hızlı olmasının yanında onu daha iyi hale getirmek için tasarlanmış farklı şeylere de sahip. iPad'i gerçek bir dizüstü bilgisayar yedeği haline getirebilecek ve oyunu değiştiren yeni Magic Keyboard klavye den bahsediyorum. Magic Keyboard, arka aydınlatmalı tuşlara, trackpad bölgesine ve menteşesinde USB-C portuna sahip. Bu porttan iPad Pro şarj olurken iPad’in kendi portunu diğer işler (veri aktarımı, ekstra USB Hub ya da kulaklık için) için kullanabiliyorsunuz. Lafı açılmışken belirteyim, bu klavye henüz benim elime geçmedi, ilerleyen dönemde edinirsem deneyimlerim size yine aktarırım.

Gelelim fiyatlarına uzay grisi ve gümüş renkleri bulunan tabletlerden 11 inç Wi-Fi model 6.399 TL ve 12.9 inç Wi-Fi model 7.999 TL başlangıç fiyatlarına sahip. Benim kullandığım 11 inç'lik model ise Wi-Fi + Cellular desteğine sahip ve 1TB boyutunda. Fiyatı ise 11 bin 349 TL. Evet pahalılar ama cidden pek çok anlamda işinize yarıyor ve hayatınızı kolaylaştırıyor.

Haberin Devamı

Şu da var eper iPad'de yeniyseniz ve iPad Pro modelleri arasında seçim yapmakta zorlanıyorsanız, 2018 modelim şu anda yeni sürümden çok daha ucuz olduğunu hatırlamakta fayda var.

Magic Keyboard'un 11 inç'lik model için olanı 2229 TL, 12.9 inçlik model için olanı ise 2699 TL.