Yaşam iPhone 6 mobil pazarın yarısını ele geçirdi!

iPhone 6 mobil pazarın yarısını ele geçirdi!

Paylaş
iPhone 6 mobil pazarın yarısını ele geçirdi!

Amerika’da yapılan araştırma iPhone 6’nın 4 farklı GSM Operatörün satış listesinde birinci olduğunu ortaya koyuyor

Apple her yıl duyurduğu yeni iPhone modeli ile bir önceki nesil iPhone satışlarını geride bırakmayı başardı. Her yıl artan satışları ile beklentiler arttıran ama hiçbir zaman daha fazlasını sunmayan Apple‘ın bu bağlamda iPhone 4S ile başladığı 8 megapiksel kamera sensörü tam 4 nesil kullanıldı (iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S ve iPhone 6) ve iPhone 6S ile Apple artık 12 megapiksel kameraya geçiş yapıyor. Bunu ne kadar kullanacak bizde oldukça merak ediyoruz.

Haberin Devamı

iPhone 6 mobil pazarın yarısını ele geçirdi

2015 yılı sonuna kadar 500 milyon iPhone satışı gerçekleştirmeyi amaçlayan Apple, Canaccord Genuity‘in yaptığı bir araştırmaya göre Amerikan Mobil Endüstrisinde %50’lik satış rakamına ulaştı. Satılan her 2 telefondan birinin iPhone olması tasarım anlamında beğenilmeyen iPhone 6‘ın da şimdiye kadar en çok satan iPhone olması aslında Apple’ın ne denli başarılı olduğunun da bir göstergesi değil mi?

iPhone 6S Eylül ayında tanıtılacak ve belki de Eylül bitmeden satışa sunulacak. Peki iPhone 6S, iPhone 6’yı geçebilelcek mi? Son dönemde mobil sektörde en çok sorulan sorulardan birisi olan bu paradoks için bizim öngörümüz şu yönde;

iPhone 6 ve iPhone 6S arasında şimdiye kadar hiç bir telefon arasında olmayan donanım farkı gözlemlenecek. Bu farka yakın bir fark iPhone 4 ile iPhone 4S arasında yaşanmıştı ama bu iPhone 6 ve iPhone 6S arasında olacak uçurum kadar değildi.

Haberin Devamı

Şu sıralar iPhone 6 almayı düşünüyorsanız; almayın lakin iPhone 6S tanıtıldıktan sonra pişman olabilirsiniz…

iPhone 6S Kalın Olabilir!