Yaşam iPhone 6S bükülmeyecek!

iPhone 6S bükülmeyecek!

Paylaş
iPhone 6S bükülmeyecek!

iPhone 6S Plus’ın bükülmesi ve bu eğilmenin çeşitli videolarının hazırlanması  Apple’ı geçtiğimiz yıl oldukça zor duruma sokmuştu

Apple geçtiğimiz yıl iPhone 6 Plus‘ı piyasaya sunmuştu. Telefon 7,1 mm kalınlığa sahipti ve alüminyum malzeme yapısıyla oldukça kırılgan görünüyordu. Bu incelik ve malzeme yapısından dolayı telefonun eğilip büküldüğü çeşitli videolar ile ispat edildi. Elbetteki hiç kimse 3500 TL ve üzeri para verdiği bir telefonu kendi eliyle bükmez fakat iPhone 6 Plus‘ın bu denli basit bir biçimde eğilmesi mobil sektörün en çok konuşulan konusu oldu.

Haberin Devamı

iPhone 6S bükülmeyecek

Aynı durumun iPhone 6S ve iPhone 6s Plus‘ta da yaşanmasını istemeyen Apple farklı bir malzeme yapısı ve daha kalın çerçeveler ile bu durumun üstesinden gelmeyi amaçlıyor.

Unbox Therapy’nin hazırladığı bir videoda iPhone 6S‘in dış kasası ile iPhone 6‘nın kasaları karşılaştırıldı. Bu karşılaştırma videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz fakat burada ilginç olan bir durum var. Apple yeni nesil iPhone 6S‘te 7000 serisi özel alaşımlı bir Alüminyum kullanacak. Bu malzeme kalitesi ile videoda da görüldüğü üzere daha kalın bir kasa daha hafif olabiliyor.

Apple, iPhone 6S ve iPhone 6S Plus ile çok daha iyi bir telefon ortaya koyacak ve yine satış rekorlarını altı-üst edecek gibi görünüyor. İşte Unbox Therapy’nin paylaştığı video.

Haberin Devamı

Samsung Galaxy S7 ne zaman geliyor?