Yaşam iPhone 7 Plus nasıl olacak? – İddialar

iPhone 7 Plus nasıl olacak? – İddialar

Paylaş
iPhone 7 Plus nasıl olacak? – İddialar

“Apple iPhone 7 Plus nasıl olacak?” soruları şimdiden gündeme gelmeye başladı.

iPhone 7 Plus nasıl olacak?

Apple iPhone 7 Plus modelinde beklenilen ilk detay ekran boyutunun değişmemesi. Kasa yapısı ve çerçeve kalınlığında değişiklik beklense de Apple’ın 5.5 inçten yukarı çıkacağı şimdilik pek gündemde değil. Ancak teknik özellikler kısmında bazı önemli detaylar var.

Haberin Devamı

İlk olarak cihazın depolama alanı seçenekleri arasına 256 GB ekleneceği söyleniyor. Mevcut 128 GB depolama alanının ikiye katlanması bazı kullanıcılar için önemli bir gelişme olabilir. Özellikle eklenen 4K video desteği ve artırılan kamera kalitesi düşünüldüğünde bu video ve fotoğraf meraklıları için önemli bir avantaj olacak.

İkinci olarak ise iPhone 7 Plus modelinde 3 veya 4 GB RAM olacağı yönünde bazı tahminler var. Apple’ın iPhone 7 Plus’ı tıpkı iPad Pro gibi biraz daha profesyonel kullanıma yakınlaştırmak istediği iddia ediliyor. RAM miktarının artırılması ve 256 GB depolama alanı buna işaret ediyor.

Son olarak ise iPhone 7 Plus modelinin pil kapasitesinde yaklaşık %15 oranında bir artış bekleniyor. 2750 mAh kapasiteden 3100 mAh kapasiteye geçiş yapılacağı bu sayede zaten iyi olan pil ömrünün bir miktar daha artırılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Galaxy S7 ön panel fotoğrafı basına sızdı!