Yaşam iPhone için kız arkadaşını kiralıyor!

iPhone için kız arkadaşını kiralıyor!

Paylaş
iPhone için kız arkadaşını kiralıyor!

Çin'de bir üniversite öğrencisi, iPhone 6 alabilmek için kız arkadaşını kiralalığa çıkardığını duyurdu

Apple’ın 19 Eylül’de Amerika’da satışa çıkardığı iPhone6 cihazını almak isteyen bir Çinli, ilginç bir yola başvurdu. Cihazı alacak parası olmayan Songjiang Üniversitesi öğrencisi, kız arkadaşını başkalarıyla paylaşarak para kazanabilmeyi umuyor.

Shangaiist.com internet sitesinde yer alan habere göre “Kiralık kız arkadaş” yazılı bir döviz tutarak ilgi çekmeye çalışan genç , bu iş için belli bazı kurallar da koydu.

CİNSELLİK YOK


Elindeki kartona göre kız arkadaşıyla yapılabilecek şeyler arasında yalnızca beraber yemeğe çıkmak, ders çalışmak, Oyunoynamak, kütüphane ya da sınıfta onun için yer tutmak ya da bir gece dışarı çıkmak bulunuyor. Ancak bir uyarı da var; “Bir şeyler denemeye çalışmayın!”

“Cep harçlığı için kız arkadaşımı paylaşıyorum. İlginizi çekiyorsa, ‘wifi sharing master’ (wifi paylaşım ustası) adlı kişisel erişim noktama bağlanın ve kız arkadaşıma bir bakın.”

SAATİ 4 TL, AYLIĞI 200 TL


Üniversiteli, kız arkadaşı için saati 10 yuan (4 TL) ve aylığı 500 yuan (200 TL) kira talep ediyor. Çin basını, 2012 yılında bir Çinli gencin böbreğini satarak aldığı parayla iPhone ve iPad aldığını bildirmişti

Haberin Devamı