Bilim - Teknoloji iPhone SE 2 modeli 31 Mart tarihinde tanıtılabilir
Paylaş
iPhone SE 2 modeli 31 Mart tarihinde tanıtılabilir

Apple’ın uygun fiyatlı iPhone SE 2 modelini 31 Mart tarihinde yapacağı bir etkinlikle görücüye çıkaracağı iddia edildi.

Onur Binay/posta.com.tr

Haberin Devamı

Almanya merkezli bir internet sitesi, Apple'ın 31 Mart'ta bir etkinlik düzenleyeceğini ve yeni iPhone'u da bu etkinlikte tanıtacağını açıkladı. İddialara göre bu telefon ise iPhone SE 2. Bu arada yeni modelin iPhone 9 olarak adlandırılacağı da söyleniyor.

Yine iddialara göre Apple, 31 Mart'ta düzenleyeceği etkinlikten birkaç gün sonra, 3 Nisan'da yeni telefonunu piyasaya sürecek. iPhone SE 2, Apple’ın diğer iPhone modellerine göre biraz daha küçük ve biraz daha uygun fiyatlı olacak.

Apple, geçtiğimiz yıllarda düzenlediği mart ayı etkinliklerinde pek çok yeni ürününü tüketicilerle buluşturmuştu. Örneğin 2015 yılında düzenlenen etkinlikte Apple Watch ve MacBook, 2016 yılında ise 9.7 inç büyüklüğündeki iPad Pro ve iPhone SE duyurulmuştu. 2018 yılında da yeni iPad modelini duyuran Apple, 2019 yılında ise Apple Card, Apple Arcade, Apple News ve Apple TV+ gibi hizmetlerini tüketicilerle buluşturdu.

Haberin Devamı

Özelliklerine gelecek olursa iPhone SE 2’nin 4.7 inç büyüklüğünde ekran, A13 işlemci ve 3 GB RAM ile geleceği iddia ediliyor.

Apple ise konu hakkında resmi bir açıklama yapmadı.