Yaşam iPhone SE beklenen ilgiyi görmüyor!

iPhone SE beklenen ilgiyi görmüyor!

Paylaş
iPhone SE beklenen ilgiyi görmüyor!

Apple iPhone SE satış rakamları beklentilerin altında kaldı.

iPhone SE satışları ne durumda?

Satışların kötü başladığına dair çeşitli söylentiler gündeme geliyordu. Ancak Localytics isimli analiz ve araştırma şirketi ilk rakamları paylaştı. Çoğu ürün için “açılış haftası” olarak anılan ve satışa çıkan ilk hafta olan dönem oldukça önemlidir. Ancak rakamlar iPhone SE’nin açılış haftasında adeta yerlerde süründüğünü gösteriyor.

Haberin Devamı

iPhone SE modeli, iPhone almak isteyen kullanıcılar tarafından adeta engellenmiş gibi duruyor. Aşağıdaki tablo bunun en büyük göstergesi. Açılış haftasının ardından ortaya çıkan ilk rakamlara göre iPhone SE modeli, tüm iPhone’lar arasında sadece %0.1’lik bir etki yaratabilmiş. Bu rakamın ne kadar az kaldığını diğer iPhone modellerinin başarısından görebiliyoruz. Bu başarısızlığa şimdiye kadar en çok yaklaşan cihaz ise iPhone 4 olmuş.

Yurtdışında 399 Dolar, ülkemizde ise 1999 TL’lik fiyat etiketine sahip olan iPhone SE, 4 inç ekranında üst düzey bir performans ve iPhone 6s’ten daha fazla pil ömrü sunuyor. Cihazla ilgili rakamlar şimdilik “başarı” kavramının çok çok altında.

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom 4.5G fiyatları!