Bilim - Teknoloji iPhone X ekran değişim programı başladı!
Paylaş
iPhone X ekran değişim programı başladı!

Apple bugün sürpriz bir şekilde iPhone X ekran değişim programını başlattı. Türkiye’de de geçerli olan iPhone X ekran değişim programı, dokunmatiği bozulan iPhone X sahiplerini yakından ilgilendiriyor. İşte programın detayları

Apple, iPhone X’un çıkışında birçok ekran sorunu yaşamıştı. Bazı iPhone X modellerinin ekranlarında yeşil şerit sorunu ve ekranın komple kararma sorunu yaşanmıştı. Değişim programları ile bu sorunları ücretsiz olarak çözen Apple, şimdi de iPhone X’un ekranındaki dokunmatik modülünde sorunlar yaşıyor.

Haberin Devamı

Cupertinolu teknoloji üreticisi bugün; “Dokunmatik Sorunlar için iPhone X Ekran Modülü Değiştirme Programı” isimli destek sayfasını kullanıma açtı. iPhone X’un ekran modülünde yaşanan dokunmatik sorunları için başlatılan bu program Türkiye’de dahil olmak üzere tüm dünyada geçerli olacak.

Eğer iPhone X’unuzda; ekran veya ekranın bir kısmı, dokunmak için aralıklı olarak yanıt vermiyor veya dokunulmamış olsa bile ekran tepki veriyorsa bu değişim programından yararlanabileceksiniz.

Bu sorunu yaşıyorsanız; bir Apple Yetkili Servis Sağlayıcısı bulun veya Apple Perakende Mağazasında randevu alın. Daha sonra iPhone’u götürdüğünüzde Apple ücretsiz olarak iPhone X’un ekranını değiştirecektir.

RetroStone ile retro oyun deneyimi üst seviyeye taşınıyor!