İpsala İpsala’da, yatırım ve tanıtım proje toplantısı yapıldı

İpsala’da, yatırım ve tanıtım proje toplantısı yapıldı

Paylaş
İpsala’da, yatırım ve tanıtım proje toplantısı yapıldı

İpsala’da, yatırım ve tanıtım proje toplantısı yapıldı

İPSALA(Edirne),(DHA)-EDİRNE’nin İpsala ilçesinde, Kaymakam Ekrem Güngör başkanlığında ‘Yatırım ve tanıtım proje toplantısı’ gerçekleştirildi.

Atatürk İlkokulu Konferans Salonu’ndaki toplantıya, İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör’ün yanı sıra İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay, Esetçe Belediye Başkanı Cemal Deniz, İpsala merkez ve köy muhtarları, daire amirleri, okul müdürleri ve İpsala konsey üyeleri katıldı.

Toplantının ana gündemini, İpsala’da ekonomik ve sosyal alanlarda kalkınma ve gelişmesine yönelik faaliyetler, girişim ve yatırımların artırılması için kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları arasında işbirliğini geliştirme gibi konular görüşüldü. Toplantının devamında ise kaynakların yerinde ve etkin kullanımını sağlama, yerel potansiyeli harekete geçirmek suretiyle bölgesel gelişmeyi hızlandırma, mevcut sorunların çözümüne yönelik proje geliştirme, ulusal, bölgesel ve yerel düzeyde ilgili kamu ve sivil toplum kuruluşları ile istişare etme, öncelikleri belirleme, projeler konusunda sinerji oluşturma, kamu kurum ve kuruluşlarının yapacağı projeler ile ilgili araştırma ve geliştirme faaliyetleri yapma gibi konular ele alındı. İpsala’da yürütülmekte olan projeleri destekleyerek ilçe genelinde koordinasyonu sağlamak amacıyla komisyon çalışmalarının hızla devam ettiği bildirildi.

Haberin Devamı