Magazin İrem Derici kimdir? İrem Derici kaç yaşında ve nerelidir?

İrem Derici kimdir? İrem Derici kaç yaşında ve nerelidir?

Paylaş
İrem Derici kimdir? İrem Derici kaç yaşında ve nerelidir?

Ramazan Bayramı boyunca izleyici ile buluşan ve magazin gündemine ilişkin son haberlerin yer aldığı Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programının bugünkü konuğu İrem Derici oldu. Peki, İrem Derici kimdir? İrem Derici kaç yaşında ve nerelidir? İrem Derici’nin hastalığı ne? İşte İrem Derici ile ilgili merak edilenler…

Özel röportajlar ve haberleriyle magazin gündeminin nabzını tutan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programının bayram konuğu İrem Derici oldu. Peki, İrem Derici kimdir? İrem Derici kaç yaşında ve nerelidir? İrem Derici’nin hastalığı ne? İşte İrem Derici hakkında merak edilenler…

Haberin Devamı

İREM DERİCİ KİMDİR?

İrem Derici, 21 Mart 1987 tarihinde Hulusi Derici ve Jale Ediz'in kızları olarak dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Bölümü'nü liseyle beraber bitirmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünü bitiren Derici, Pazarlama İletişimi Yüksek Lisans programı devam ederken O Ses Türkiye'ye katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. Aynı dönemde Monopop isimli grubuyla Türkiye'nin birçok yerinde sahne aldı.

2012'de "Bensiz Yapamazsın" single'ı ile profesyonel anlamda müzik hayatına başladı. Ardından Mayıs 2013'te ikinci single'ı "Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı"nı piyasaya çıkardı. Aynı yılın Eylül ayında İki adlı bir maxi single yayımladı. Bu maksi teklinin ilk klibi "Sevgi Olsun Taştan Olsun" şarkısına çekilirken ikinci klibi "Zorun Ne Sevgilim"e çekildi. "Zorun Ne Sevgilim", Türkiye Resmî Listesi'nde üç hafta iki numarada kaldı. Ardından Neşet Ertaş şarkısı olan "Neredesin Sen?"i yeniden yorumladığı bir single piyasaya sürdü.

Haberin Devamı

2014'te yayımladığı "Kalbimin Tek Sahibine" single'ı Türkiye'de hit olarak YouTube'da izlenme başarısı yakaladı. Aynı yıl ikinci maxi single'ı Üç'ü çıkardı. Çıkış şarkısı "Bir miyiz?"in yanı sıra "Nabza Göre Şerbet" şarkılarına video klip çekildi. Mart 2015'te "Değmezsin Ağlamaya" ve Eylül 2015'te "Aşk Eşittir Biz" single'larını yayınladı. "Aşk Eşittir Biz", Türkiye'de iki numaraya kadar yükseldi. Aynı yıl ayrıca Emrah Karaduman'ın Tozduman albümündeki "Nerden Bilecekmiş" şarkısını seslendirdi.

Anoreksiya hastalığı geçiren ve uzun bir süre yoğum bakımda kalan İrem Derici o günlerini canlı yayında Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programında anlattı. Derici, “Anoreksiya hastalığı uzun süre kendime bile itiraf etmekte zorlandım” dedi.