Magazin İrem Derici'nin yeni aşkı O mu?

İrem Derici'nin yeni aşkı O mu?

Paylaş
İrem Derici'nin yeni aşkı O mu?

Geçtiğimiz aylarda radyocu Rıza Esendemir ile boşanan İrem Derici'nin adı Selami Şahin'in oğlu Lider ile aşk iddialarına karıştı

Rıza Esendemir'le evliliği kısa süren İrem Derici'nin yeni bir aşka yelken açtığı iddiası kulislerde konuşulmaya başladı. Özge Uzun'un sunduğu "Hayat Başlasın" programında, İrem Derici'nin Selami Şahin'in oğlu Lider ile flört ettiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Magazin gündeminin değerlendirildiği bölümde "İrem Derici'nin menajeri Doğukan'ın doğum gününde İrem Derici ve Lider beraber çok eğlenmişler. Basının karşısına ya el ele çıkacaklar ya da yalanlayacaklar" denildi.

Boşanması çok konuşulan İrem Derici hakkındaki aşk söylentileri için gazeteci Suna Akyıldız şunları söyledi: "İrem Derici'nin boşanması çok konuşuldu. Kariyerinde büyük çıkışta. Evliliğinde eşi Rıza'dan dolayı para sorunu olmuştu ama O, önce aşk sonra para diyenlerden.Duyduğum kadarıyla İrem Selami Şahin'in oğlu Lider ile birlikte. Eski eşi Rıza'ya benziyor tip olarak. Arkadaş ortamında tanışmışlar. İrem'i çok seviyorum. İrem'in menajeri Özgür'ü aradım. Ne doğruladı ne yalanladı. İki gece önce İrem'in menajeri Doğukan'ın doğum gününde evindeki partide sabaha kadar eğlenmişler. Güzel bir çift olurlar. İlişki henüz flört aşamasında ya el ele çıkacaklar ya da olmayınca yoktu öyle bir şey diyecekler."

Haberin Devamı