Spor İrfan Buz: Kazanmak için oynayacağız

İrfan Buz: Kazanmak için oynayacağız

Paylaş
İrfan Buz: Kazanmak için oynayacağız

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Spor Toto Süper Lig'de 11 Mayıs Pazar günü deplasmanda yapacakları Kayseri Erciyesspor maçıyla ilgili, "Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor, Bursaspor olarak her zaman olduğu gibi sahaya kazanmak için çıkacağız" dedi.

Buz, Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, karşılaşmanın ligde bulundukları konum itibarıyla rakipleri Kayseri Erciyesspor açısında oldukça önemli olduğunu kaydetti.

Müsabakada Kayseri Erciyesspor’un skoru kendi lehine çevirmek için büyük mücadele vereceğini dile getiren Buz, "Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor, Bursaspor olarak her zaman olduğu gibi sahaya kazanmak için çıkacağız. Biz kendimize bakıyoruz. Takımımızın aynı Trabzonspor maçındaki gibi iyi futbol oynayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Buz, takımda birçok futbolcunun eksik olduğunu hatırlatarak, "Sakatlıkları bulunan futbolcularımızdan Civelli, Basser, Serdar Aziz ve Ferhat Kiraz kesin olarak Kayseri’de olmayacaklar. Yasin Pehlivan ve Caja’nın durumları belirsiz. Ayrıca sarı kart cezalısı Volkan Şen ile U17 Genç Milli Takımı’nda bulunan futbolcumuz Enes Ünal da kadromuzda yer alamayacak. Sezon sonu olduğu için futbolcular yorgunluktan kaynaklanan sorunlar yaşıyorlar ama ne olursa olsun sahaya 18 kişilik kadro ile çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Genç oyuncu Ozan Tufan’ın A Milli Takıma çağrılmasının gündeme gelebileceğini belirten Buz, "Türkiye Futbol Federasyonu Ozan Tufan’ın pasaportunu istedi. A Milli Takıma çağrılma ihtimali var. 19 yaşındaki bir futbolcunun A Milli Takıma çağrılması bizleri gururlandırır ve sevindirir" değerlendirmesinde bulundu.

AA

Haberin Devamı