Spor İrfan Buz: Yorgun değiliz

İrfan Buz: Yorgun değiliz

Paylaş
İrfan Buz: Yorgun değiliz

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İrfan Buz, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacakları karşılaşmaya yoğun bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Buz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının yoğun bir dönemin son maçı olduğunu ifade etti.
Ziraat Türkiye Kupası ve ligde yoğun bir maç trafiği yaşadıklarını, genç bir ekiple bu süreçte başarılı bir performans ortaya koyduklarını dile getiren Buz, "Ancak son maçlar da son dakikalar gibi önemlidir. Rakibimizle aynı puana sahibiz, bu açıdan karşılaşmanın önemi büyük. Biz eşitliği karşılaşmada lehimize bozmaya çalışacağız" diye konuştu.

Ligin ilk yarısının son maçında ise sahalarında Beşiktaş ile karşılaşacaklarını hatırlatan Buz, şunları söyledi:
"Alacağımız puanlar ikinci yarıya daha güvenle bakmamızı sağlayacak. Bu nedenle yarın akşam oynayacağımız maçta alacağımız puanlar bizim için çok önemli. Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası maçı oynadık. İki kulvarda da mücadelemiz sürüyor. Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına adeta hafta 2 maç yaparak hazırlandık. En iyi hazırlık da bu aslında. Yoğunduk ama yorgun değiliz. Rakibimiz evinde açık futbol oynuyor. Oynamak isteyen rakiple biz de iyi oynuyoruz. Zevkli bir maç olacak."

AA

Haberin Devamı