Yaşam Irkçı oyun kontrolcüsü Microsoft'tan geldi!

Irkçı oyun kontrolcüsü Microsoft'tan geldi!

Paylaş
Irkçı oyun kontrolcüsü Microsoft'tan geldi!

Konsol üreticileri artık özelleştirme seçenekleri ile kullanıcılara hitap etmek istiyor

@MSAU yani Microsoft Avustralya isimli resmi Twitter sayfasından paylaşılan kontrolcünün fotoğrafını haberimizin içerisinde görebilirsiniz. Aşağıda ise Microsoft’un paylaşımı bulunuyor. Bu kontrolcünün üzerinde Avustralya bayrağı deseni bulunuyor. Şimdiye kadar Microsoft tarafında böyle bir hamle gelmemişti.

Haberin Devamı

Aslında bu uygulama daha önce çeşitli aksesuar üreticileri tarafından da yapılabiliyordu. Etiket yani sticker şeklinde satılan çok sayıda desenden birini seçip oyun kontrolcünüzü veya direkt olarak oyun konsolunuza farklı bir desen verebiliyordunuz. Fakat bu hamlenin Microsoft tarafından gelmesi şaşırtıcı oldu. Bu hafta içerisinde Sidney’de bulunan Microsoft Store mağazasında satışa çıkacak olan kolun sınırlı sayıda olduğunu hatırlatalım. Önümüzdeki günlerde Microsoft’un başka ülke bayraklarıyla da kol üretip üretmeyeceği belli değil.

Microsoft, bu özel oyun kontrolcüsünü “Avustralya Günü” olarak adlandırılan özel bir gün için hazırladı. 26 Ocak tarihi, Avustralya için önemli bir bağımsızlık günü. Zaten Microsoft’un Twitter paylaşımında da “#AustraliaDay” etiketi görülebiliyor.

Haberin Devamı

Apple Watch için en iyi 5 deri kayış!