Magazin Irmak Ünal: Çığlık atasım var!

Irmak Ünal: Çığlık atasım var!

Paylaş
Irmak Ünal: Çığlık atasım var!

Oyuncu Irmak Ünal, Instagram'da geçmiş zamanlara ait fotoğrafların paylaşıldığı perşembe gününü es geçmedi ve bir Dubai tatilinden çekilmiş kareyi yayınladı

Cihan Ünal’ın kendisi gibi oyuncu kızı Irmak Ünal, 'TBT' gününü boş geçmedi ve kızı Kayla ile yaptığı Dubai tatili sırasında plajda çekilmiş fotoğrafını paylaştı.

40 yaşındaki oyuncu, Instagram'da yayınladığı fotoğrafa, "Dışarısı 4 derece, kafamı fena bozanlar var, kışı zaten sevmem. Balkona çıkıp çığlık atasım var yani o kadar kafam bozuk. Sonra diyorum ki; Şöyle bi fotoğraflarıma dalayım, kafam dağılsın. Veeee 2011 Aralık, 9 aylık bir Kayla. 'Dubai'de yılbaşı' isimli çalışmam çıkıyor karşıma. Gülümsüyorum. Şimdi daha iyiyim" notunu düştü.

İşte Irmak Ünal’ın o Instagram paylaşımı:





Irmak Ünal'dan boşandığı eşine mesaj


Irmak Ünal 2003’te evlendiği DJ Taj Valdespino’dan 2006’da boşanmıştı. İki çocuğunun babası iş adamı Emre Karabacak ile 2010’da nikah masasına oturdu. Bu evlilik de 5 ay önce bitti. Irmak Ünal biten evliliği için; "Evliliğimizi kurtarmak için elimizden geleni yaptık. Sonunda sevgi ve saygı çerçevesinde bitirdik. Evlilikle ilgili ‘İçi sizi, dışı bizi yakar’ lafı meğer ne doğruymuş! Bunu anladık. Daha önce de evlendim, boşanmak istemedim. Ama başaramadım." demişti.

Haberin Devamı