Magazin Irmak Ünal'la eşi arasında dövme krizi

Irmak Ünal'la eşi arasında dövme krizi

Paylaş
Irmak Ünal'la eşi arasında dövme krizi

Oyuncu Cihan Ünal'ın kızı 40 yaşındaki Irmak Ünal yeni bir dövme yaptırmaya karar verince, eşi Emre Karabacak "Yeter artık her yerin dövme bu durumdan hoşnut değilim" diyerek resti çekti

Irmak Ünal iki kez anne olduktan sonra sıkı şekilde spora başlamıştı. Kaslı vücudunun fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmaya devam ediyor.

Dövmeye de merak saran Irmak Ünal, geçen kış karnının sol tarafına büyük bir deniz kızı dövmesi yaptırmıştı. Bu kez de karnının sağ tarafına büyük bir dövme yaptırmak istemiş.

''YETER ARTIK''

Eşi Emre Karabacak da “Yeter artık her yerin dövme oldu. Bu durumdan hiç hoşnut değilim” deyince evde müthiş bir gerginlik yaşanmış ve kriz henüz aşılmamış.



KİM DER İKİ ÇOCUK ANNESİ

Women's Health'in Temmuz sayısına röportaj veren Irmak Ünal, "İki yıldır et yemiyorum. Pesketaryen, yani sadece balık içeren bir beslenme düzenini beni

Aslında sporu haftanın her günü yaşayan biriyim ben... Zayıf gördüğüm bölgeler varsa ona göre antrenman programım hazırlanıyor. " diyen Irmak Ünal en fit halini yaşıyor.

''İDOLÜM MADONNA''



Anne olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Irmak Ünal," İyi ki anne olmuşum, iyi ki hep kalbimi takip etmişim, iyi ki sporu hayat tarzı olarak beni diyor.

Haberin Devamı