Dünya Iron Maiden'ın solisti havayolu şirketi yönetecek

Iron Maiden'ın solisti havayolu şirketi yönetecek

Paylaş
Iron Maiden'ın solisti havayolu şirketi yönetecek

Dünyaca ünlü müzik grubu Iron Maiden'ın solisti Bruce Dickinson'ın başkanı olduğu şirket Cibuti Havayolları'nı satın aldı

Cibuti resmi kaynaklarından edinilen bilgilere göre, 2002 yılında iflas ederek seferlerine son veren Cibuti Havayolları'nı Dickinson'un başkanı olduğu İngiltere kökenli Cardiff Havacılık Şirketi tekrar aktif hale getirdi.

Haberin Devamı

Yeniden kurulan Cibuti Havayolları ilk seferini Somali'nin Somaliland özerk bölgesine gerçekleştirdi. Cibuti'den Somaliland'ın başkenti Hergasa'ya 6 ton kargo yükü götürdü.

Cibuti Havayolları'nın kargo taşımacılığının yanı sıra yakın bir zaman içerisinde yolcu taşımacılığına da başlayacağı bildirildi.

Aynı zamanda pilot olan İron Maiden'in solisti Bruce Dickinson, grubun turneler için kullandığı uçağın da kaptanlığını yapıyor.

Şirketin bölgede kargo taşımacılığı yapması ile birlikte dünyada stratejik öneme sahip olan Cibuti Limanı'nın yükünün hafifleyeceği bildiriliyor.

Cibuti Havayolları'nı yöneten Dickinson Iron Maiden Grubu'nun vokalistliğinin yanısıra solo albümler de yapıyor.

Aynı zamanda pilot, yayımcı, yazar, senarist ve eskrimci de olan Bruce Dickinson dünyanın en önemli heavy metal vokallerinden biri olarak kabul ediliyor.

Haberin Devamı

AA