Gündem İş adamı Mustafa Gürkan hayatını kaybetti

İş adamı Mustafa Gürkan hayatını kaybetti

Paylaş
İş adamı Mustafa Gürkan hayatını kaybetti

Isparta İpliksan Fabrikasının kurucularından iş adamı merhum Mustafa Gürkan'ın torunu 38 yaşındaki iş adamı Mustafa Gürkan dün sabah hayatını kaybetti. Mustafa Gürkan yaklaşık 1 senedir kanser tedavisi görüyordu...

POSTA.COM.TR

Isparta'nın tanınmış ailelerinden olan Gürkan ailesinin 4. kuşak teda tedavi gördüğü hastanede dün sabah hayatını kaybetti.

HAYATI BAŞARILARLA DOLU


Özel Saint Michel Fransız Lisesi mezunu olan Mustafa Gürkan, Nottingham Üniversitesi'nde Fransızca Yönetim Çalışmaları bölümünde okuyan Mustafa Gürkan daha sonra Paris Yönetim Bilimleri Enstitüsü'nde Uluslararası Ticaret okuyarak iş hayatına atıldı. İş hayatında da başarıyı yakalayan Mustafa Gürkan, 1 yıl önce kanser olduğunu öğrendi ve hem yurt içinde hem de yurt dışında tedavi gördü. Ancak dün sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


2013 YILINDA EVLENMİŞTİ


Mustafa Gürkan, 2013 yılında Zonguldak'ın tanınmış ailelerinden Keleş ailesinin kızı Ayşen Keleş'le hayatını birleştirmişti.


CENAZESİ BUGÜN


Mustafa Gürkan'ın cenazesi 11 Nisan Çarşamba Günü (bugün) öğle namazına müteakip Mimar Sinan Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.