Ekonomi İş Bankası'ndan 50 bin liraya kadar anında ticari kredi

İş Bankası'ndan 50 bin liraya kadar anında ticari kredi

Paylaş
İş Bankası'ndan 50 bin liraya kadar anında ticari kredi

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek, İş Bankası’nın ticari hayatın her aşamasına ve tüm kesimlerine yönelik dijital çözümler getirmeye devam edeceğini söyledi

Kurulduğu 1924’ten bu yana Türkiye’nin ekonomi hayatına ve tüm üretici kesimlerine katkıda bulunan Türkiye İş Bankası, ticari hayata desteğini de sürdürüyor. İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek, “2018 yılı Mart sonu bilançomuzun yüzde 66.5’i kredi, toplam kredilerimizin ise yüzde 76.6’sı ticari krediden oluşuyor” dedi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’YE GÜVEN

Bu oranların, İş Bankası’nın Türkiye’ye duyduğu güveni, ticari ve sanayi hayatına verdiği desteği açık bir şekilde gösterdiğini belirten Şahismail Şimşek, “Banka olarak, uluslararası ticaretten stok finansmanına, esnafın kredi ihtiyaçlarının anında karşılanmasından e-ticarete kadar, ticari hayatın her noktasında finansal çözümler üretiyoruz” diye konuştu.

36 AYA VARAN VADE

Yeni uygulamaları ‘Anında Ticari Kredi’ hakkında da bilgi veren Şahismail Şimşek, şunları söyledi: “Anında Ticari Kredi ile nakit ihtiyacı duyan esnaf ve gerçek kişi tacir müşterilerimiz, hem İşCep hem de internet şubemizin ticari ve bireysel seçenekleri aracılığıyla, 36 aya varan vadelerle 50.000 TL’ye kadar taksitli ticari kredi başvurusunda bulunabiliyor.”

Haberin Devamı

PRATİK VE HIZLI ÇÖZÜM

Son yıllarda iş yapma şekillerinin teknolojik gelişmeler ile değişime uğradığına dikkat çeken Şahismail Şimşek, şunları söyledi: “Bunun sonucu biz de bilgi teknolojilerinin tüm olanaklarından faydalanarak, pratik ve hızlı çözümlerin kullanımına ağırlık veriyoruz. Bu nedenle son dönemdeki faaliyetlerimizin odağına dijitalleşmeyi koyduk. Müşterilerimizin finansal işlemlerinde dijital çözüm ortağı olarak hareket ediyoruz.”

MÜŞTERİYE EN İYİ DENEYİM

Çalışmalarının müşteri odaklı olduğunu belirten Şahismail Şimşek, “Yapay zekâ, nesnelerin interneti, bulut bilişim ve mobilite gibi dijital teknolojilerin sunduğu yeni imkânlardan yararlanarak, hem verimliliğin hem de ürün kalitesinin artırılması yönündeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm süreçlerin uçtan uca dijitalleşmesiyle müşterilerimize en iyi deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

HAFTA SONU DA MÜMKÜN

Kredi başvurularının, hızlı ve otomatik değerlendirmesini yaptıktan sonra müşterileri için bir limit önerisi yapıldığını belirten Şahismail Şimşek, “Bu limit müşterimiz tarafından onaylanırsa, kredi tutarı müşterimizin vadesiz ticari mevduat hesabına anında aktarılıyor. Bu sayede müşterilerimiz için ticari kredi kullandırım işleminin şubeye uğranmadan, belge evrak teslimi olmaksızın tamamlanabilmesi mümkün hale getirdik” dedi.

HERKESE AÇIK HİZMET

Böylece haftaiçi şubeye gitmeye vakti olmayan esnafın, mesai saatleri dışında ve haftasonu da kredi hizmetinden yararlanabilmesini sağladıklarını belirten Şahismail Şimşek, “Ayrıca, müşterimiz olsun ya da olmasın, tüm esnaf ve gerçek kişi tacirler ile tüm şirketler isbank.com.tr’de ‘anında işlem’ menüsündeki ‘ticari kredi başvurusu’ aracılığıyla başlıca ticari kredi ürünlerine ilişkin taleplerini, şubelerimize iletebiliyor” diye konuştu.

Haberin Devamı