Türkiye (Son Dakika) İş başvurusuna giderken 2 can kurtardı!

İş başvurusuna giderken 2 can kurtardı!

Paylaş
İş başvurusuna giderken 2 can kurtardı!

Amasya’da nehre yuvarlanan otomobilde bulunan anne ile 7 aylık bebeği, iş başvurusunda bulunmak üzere görüşmeye giden bir kişi tarafından kurtarıldı

Amasya'da Emine Çakır’ın kullandığı 05 ED 819 plakalı otomobil, Ellibeşler Mahallesi’nde TEDAŞ Köprüsü’nden Yeşilırmak Nehri’ne yuvarlandı.

ANNE İLE 7 AYLIK BEBEĞİNİ KURTARDI

Bu sırada yaya olarak bölgeden geçen Ufuk Öztürk (31), suya atlayarak anne ile araçta bulunan 7 aylık bebeği Kaan’ı kurtardı, ardından sağlık ekiplerine teslim etti. Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, anne ve bebeğini kurtardığı için mutlu olduğunu söyledi.



"ANNE ŞOKA GİRMİŞTİ, ÇOCUK MORARMIŞTI"

Aracın nehre yuvarlandığını görünce hemen suya atladığını dile getiren Öztürk, "Anne şoka girmişti, kendinde değildi. Çocuk ise morarmıştı. Önce çocuğu, sonra anneyi çıkardım. Anne ile bebeğini daha sonra ambulansla hastaneye götürdüler." dedi.



"DAHA HAYIRLI BİR İŞ YAPTIM"

Olay sırasında YEDAŞ’a iş başvurusunda bulunmaya gittiğini ama kaza nedeniyle bunun gerçekleşmediğini dile getiren Öztürk, "Daha hayırlı bir iş yaptım. Çok şükür, anne ve bebek iyi, en güzeli bu." diye konuştu.

ANNE VE BEBEĞİ ZİYARET ETTİ

Öztürk, daha sonra hastaneye giderek anne ve bebeğini ziyaret etti.

Haberin Devamı