Magazin İş insanı Murat Varol, Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır birlikte!

İş insanı Murat Varol, Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır birlikte!

Paylaş
İş insanı Murat Varol, Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır birlikte!

İş İnsanı Murat Varol, eski futbolcu Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır ile aşk yaşıyor. Daha önce manken Deniz Akkaya'ya şiddet uygulayan Murat Varol ile Sezer Çakır gittikleri mekanın çıkışında gazetecilere yakalanırken soruları ise yanıtsız bıraktı

Manken Deniz Akkaya'nın, kendisine şiddet uyguladığı için mahkemelik olduğu eski sevgilisi Murat Varol, Sezer Çakır ile birlikte...

Haberin Devamı

Sezer Çakır, futbolcu Oktay Derelioğlu'nun eski eşi. İkili, gittikleri mekan çıkışı soruları yanıtsız bıraktı. (Günaydın)

DENİZ AKKAYA VE MURAT VAROL ARASINDA NE OLMUŞTU?

Deniz Akkaya Eylül 2015'te işletmeci sevgilisi Murat Varol tarafından şiddet gördüğü iddiasıyla karakola başvurdu. Deniz Akkaya, Murat Varol'la bir akşam evde tartıştı. Kavga, şiddet olayına dönüştü. Sevgilisi Murat Varol'dan dayak yiyen Deniz Akkaya, soluğu Arnavutköy Karakolu'nda aldı. Murat Varol'dan şiddet görüp dayak yediğini iddia eden Deniz Akkaya, polislerden yardım istedi, şikâyetçi oldu.

Deniz Akkaya’yı mahkemeye başvurmuş, kendisini ses sistemi hoparlörüyle yaralayan Murat Varol, 3 bin TL adli para cezasına çarptırılmıştı. Deniz Akkaya ise ölümle tehdit suçundan 2 ay 15 gün ceza almış, bu da adli para cezasına çevrilmişti. İkili, son ayrılığın ardından yabancı sevgilileriyle gündeme gelmişti. Deniz Akkaya, Yunan sevgilisi Haris’le olan aşkıyla konuşulurken, Murat Varol ise sarışın Rus bir kadınla objektiflere mutluluk pozu vermişti.

Haberin Devamı

MURAT VAROL'UN DAYAK SABIKASI

Murat Varol, kadına şiddet konusunda vukuatlı bir isim. Murat Varol, daha önce bir dönem evli olduğu Gülşen'e de şiddet uygulamış, bu gelişmenin ardından çift boşanmıştı. Murat Varol, daha önce de manken Aysu Baceoğlu'nu dövmüştü.