Türkiye (Son Dakika) İşçi minibüsü kaza yaptı: 9 ölü

İşçi minibüsü kaza yaptı: 9 ölü

Paylaş
İşçi minibüsü kaza yaptı: 9 ölü

Çankırı'da tuğla fabrikasında çalışan işçileri taşıyan minibüsün bir otomobille kafa kafaya çarpıştığı kazada 9 kişi öldü

Çankırı'da meydana gelen trafik kazasında 9 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Ilgaz ilçesi sanayi mevkisinde meydana geldi. Tuğla fabrikasında çalışan işçileri taşıyan minibüs, karşı yönden gelen bir otomobille çarpıştı.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, kazayla ilgili yaptığı açıklamada 6 kişinin otomobilde, 3 kişinin de minibüste hayatını kaybettiğini söyledi.

VALİ: ENTERESAN BİR ŞEY


Yaralanan bir kişinin Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığını ifade eden Vali, "Minibüs, bölünmüş yolun öbür iki şeridinden bu iki şeride geçiyor. Buradan da Ilgaz istikametine giden otomobile çarpıyor. Yani binde bir olacak bir ihtimal meydana geliyor.

Ölenlere rahmet diliyorum. Türkiye'de trafik de bir terör. Enteresan bir şey. 'Trafik kazaları azalacak' diye ifade ettiğimiz bölünmüş yolda, dikkatsizliklerimizle bizi müteessir eden olaylar cereyan ediyor'' diye konuştu. Öte yandan, kaza nedeniyle tek şeritten verilen E-80 Karayolu cesetlerin ve araçların kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.

Haberin Devamı