Manavgat İşçi ve işvereni buluşturacak fuar

İşçi ve işvereni buluşturacak fuar

Paylaş
İşçi ve işvereni buluşturacak fuar

İşçi ve işvereni buluşturacak fuar

MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT'ta İş Var sloganı ile 5. kez gerçekleştirecek ve işçi ile işvereni buluşturacak fuar 28-29 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Manavgat Kaymakamlığı, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Manavgat Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi (AÜ), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), İnsan Kaynakları Yöneticileri (İNKAY), Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Manavgat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) işbirliğinde işçi ve işvereni buluşturacak fuar organizasyonu gerçekleştirilecek. 28-29 Şubat'ta 'Manavgat'ta İş Var' sloganıyla 5. kez Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde organize edilecek fuarın hazırlıklarına başlayan düzenleme komitesi MATSO binasında ilk toplantısını gerçekleştirildi. Fuara katılmak isteyen firmalar stant için 20 Şubat saat 17.00'ye kadar MATSO'ya müracaat edebilecek.

KAYMAKAM YİĞİT BAŞKANLIK ETTİ

Manavgat Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit'in başkanlık ettiği toplantıya, MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan, Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Dekanı Hacer Bakır Sert, MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Tatar, Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Gör. Hüseyin Boz, Manavgat Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Hale Alan, İNKAY Genel Sekreteri ve Manavgat Sorumlusu Cemile Akbulut, İŞKUR Manavgat Müdürü Yavuz Ayna, SGK Manavgat Şube Müdürü Ali Duru katıldı. Toplantıda organizasyon hazırlıkları ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Kaymakam Dr. Mustafa Yiğit, ülkede istihdamın son derece önemli konulardan biri olduğunu belirterek, Manavgat olarak bu istihdama katkı sağlamak amacıyla 5 yıldır kurumların işbirliğiyle istihdam fuarı düzenlendiğini söyledi. Dr. Yiğit, "İş gücünü arz edenlerle talep edenleri bir araya getirmek, ayrıca istihdama katkı sağlamak amacıyla fuar düzenliyoruz. Bir ilçe olarak Türkiye'de ilk defa düzenlediğimiz bu fuar ilçemiz ve bölgemiz istihdamına katkılar sağlayacaktır. Bu yıl fuarın daha fazla ilgi görmesini bekliyoruz" dedi.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş da işçi ve işvereni buluşturacak fuarın hem işçi hem de işveren için önemine değinerek, fuarın istihdama katkı sağlayacağını söyledi. Boztaş, "Gerçekleştirmeyi planladığımız fuarımız öncesinde ilk toplantımızı gerçekleştirdik. 8 kurumun katılımı ile gerçekleştirileceğimiz organizasyonun güzel ve verimli geçmesini bekliyoruz. Fuarımız istihdama, bölgemize, ilçemize ve üyelerimize katkı sağlayacaktır. Herkese hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Toplantıda diğer kurum temsilcileri de fuarla ilgili görüşlerini dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı