Spor Işıl Alben yuvadan uçtu

Işıl Alben yuvadan uçtu

Paylaş
Işıl Alben yuvadan uçtu

Galatasaray ile sözleşmesi sona erdikten sonra Rusya'nın Dinamo Kursk takımıyla ön protokol imzalayan Işıl Alben, önümüzdeki sezon kesinlikle Dinamo Kursk forması giyecek

Galatasaray Odeabank'a kaptan Işıl Alben'den kötü haber geldi... Özellike bu sezon gösterdiği performansla Galatasaray'ın üç kulvarda da tarihi başarı yakalamasında büyük pay sahibi olan Işıl, geçtiğimiz aylarda Dinamo Kursk takımı ile ön protokol imzalamıştı.

Ancak daha sonra harekete geçen Galatasaray yönetimi, Işıl ne pahasına olursa olsun takımda tutmak istediklerini belirtmiş, yıldız guardın Kursk ile yaptığı sözleşmenin iptal olması için tüm çabayı göstereceklerini açıkladı.

Ancak tüm bu çabalar sonuçsuz kaldı... Kursk valisi Alexander Mikhailov, bugün yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon Işıl Alben ile birlikte Nnega Ogwumike ve Liudmila Sapona'nın takıma kesin olarak katılacağını açıkladı.

Hemen ardından Işıl'ın menajerliğini yapan şirkette bu bilgiyi doğruladı.

Böylece Galatasaray Odeabank, bu sezon destan yazan kadrodan UMMC Ekaterinburg'a giden Alba Torrens'ten sonra ikinci fireyi vermiş oldu.

Haberin Devamı