Magazin Işın Karaca boşandı

Işın Karaca boşandı

Paylaş
Işın Karaca boşandı

Sahne adı Işın Karaca olan şarkıcı Işın Funda Büyükkaraca ile iki yıl önce evlendiği stilist, sanat ve klip yönetmeni Sedat Doğan 'anlaşmalı' olarak boşandı

Karaca, “Bir çocuğumuz var. Medeni bir şekilde evlendik, medeni bir şekilde de boşandık” dedi. Karaca ve Doğan daha önce de boşanmak için bir kez dava açmışlar ancak barışarak evliliklerini sürdürme kararı almışlardı.

GİZLİLİK TALEP ETTİLER

İstanbul 11’inci Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Işın Karaca ile Sedat Doğan katıldı. Tarafların gizlik talep etmesi üzerine duruşmaya basın mensupları alınmadı. Yaklaşık yarım saat süren duruşmanın ardından Işın Karaca ile Sedat Doğan anlaşmalı olarak boşandı.




Kızları Sasha Mia’ın velayeti annesi Işın Karaca’ya verilirken, çift birbirlerinden tazminat ve nafaka talep etmedi.

Adliyeye ayrı olarak gelen Işın Karaca ile Sedat Doğan boşanma davasının ardından adliyeden ayrı olarak ayrıldılar. Karaca, “Bir çocuğumuz var. Medeni bir şekilde evlendik, medeni bir şekilde boşandık” dedi.



2011’DE EVLENDİLER

2009’da arkadaşlıklarını ilerleten Londra doğumlu sanatçı Işın Karaca, ile Sedat Doğan anlaşamayınca bir yıl sonra ayrıldı. Ancak tekrar barışan çift, 30 Mayıs 2011’de nikah masasına oturmuştu. Çiftin evliliğinden ‘Sasha Mia’ adında bir kız çocukları olmuştu.

Işın Karaca, ilk boşanma davasını geçen yıl Eylül ayında açmıştı. Boşanmak için Kadıköy 5. Aile Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan çift, ‘anlaşmalı’ olarak boşanmak istediklerini belirtmişti.

Ancak Eylül 2012’de görülen ilk duruşmaya birlikte katılan çiftten Sedat Doğan, ‘eşimi seviyorum, boşanmak istemiyorum’ deyince çift yeniden barışarak evliliklerini sürdürme kararı almıştı.



İKİNCİ KEZ BOŞANMA DAVASI AÇTI

Kocasıyla elele mutlu bir tablo çizen Işın Karaca’nın ilk açtığı boşanma davasının ardından bir yıl geçtikten sonra Karaca fikren ve ruhen anlaşamadığı gerekçesiyle eşi Sedat Doğan’a ikinci kez boşanma davası açmıştı.

Avukatı aracılığıyla ‘anlaşmalı’ olarak boşanmak için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran Karaca, kocasından herhangi bir maddi ya da manevi tazminat ile nafaka talebinde bulunmamıştı.

Boşanma protokolünde çocuğun velayetinin annede kalması, mahkemenin belirleyeceği tarihlere göre Sedat Doğan, yılın belirli günlerinde çocuğunu görebileceği belirtilmişti.

3

Haberin Devamı