Magazin Işın Karaca ‘ihanet etti’ haberlerine dava açtı

Işın Karaca ‘ihanet etti’ haberlerine dava açtı

Paylaş
Işın Karaca ‘ihanet etti’  haberlerine dava açtı

3 yıllık eşi Tuğrul Odabaş’tan boşandıktan kısa bir süre sonra müzisyen Can Yapıcıoğlu’yla ilişki yaşadığı ortaya çıkan Işın Karaca, “Eski eşini aldattı” şeklindeki haberler için yargıya başvuracak.

Işın Karaca, boşadıktan 1 ay sonra Can Yapıcıoğlu’yla aşk yaşamaya başlamıştı. Karaca, beraberliğinin henüz boşanmadan başladığını öne süren üç sosyal medya hesabı için dava açtı. Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Işın Karaca, konuyla ilgili merak edilenleri daha önce canlı yayında anlatmıştı.

Haberin Devamı

"Çok yeni, çok cici, çok talı bir şey"

"Böyle bir saçmalık olması mümkün değil. Bende kimseye ihanet olmaz. Biz 6 Aralık'ta bir şeyler yaşamaya karar verdik. Çok yeni, çok cici, çok talı bir şey. 'Ay kusura bakma, boşanma ile çok yakın oldu' deyip başlamasa mıydım? Hepimiz hayatımıza devam ediyoruz. O da ben de... Biz boşandıktan sonra Tuğrul ile hiç görüşmedik."

"Yaş farkı var ama abartılacak bir şey değil"

"Evliliğim bitti, bir caz gecesinde konsere katıldım. 6 Aralık gecesiydi sanırım. Böyle bir şey oldu. Öncesi yok... Karşılıklı olarak birbirimize açıldık. Yapabileceğim bir şey yoktu yani... Can ile aramızda yaş farkı var ama abartılacak bir şey değil. Çok güzel bir şey yaşıyoruz. Şimdilik bu kadar..."