Spor İşitme Engelli Futbol Takımı'nın Avrupa heyecanı

İşitme Engelli Futbol Takımı'nın Avrupa heyecanı

Paylaş
İşitme Engelli Futbol Takımı'nın Avrupa heyecanı

Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi şampiyonu Elazığ Belediyesi, 9-13 Mayıs'ta mücadele edeceği Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanıyor.

Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi’nde şampiyon olan Elazığ Belediyesi Futbol Takımı, 9-13 Mayıs’ta Danimarka’da katılacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne hazırlanıyor.

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı Teknik Direktörü Alaettin Tutaş, AA muhabirini yaptığı açıklamada, geçen yıl kurulan Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi’nde şampiyon olduklarını ve Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı kazandıklarını söyledi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil edecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Tutaş, "Mayıs ayında Danimarka’da yapacağımız Şampiyonlar Ligi müsabakasında amacımız, Türkiye’yi ve Elazığ’ı en iyi şekilde temsil etmektir. Bu bir milli görev ve bu görevin üstesinden gelebilmek için şampiyon olmak adına her türlü çabayı göstereceğiz" diye konuştu.

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı’nın milli futbolcusu Mahmut Aktaş ise ay-yıldızlı forma altında geçen yıl Almanya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda mutlu sona ulaştıklarını hatırlattı.

Mahmut Aktaş, milli takım ile geçen yıl önemli bir başarı yakaladıklarını anlatarak, "Milli takımda iyi bir ekip ruhu oluşturduk ve şampiyon olduk. O ruhu, başarıyı bu yıl hocamız Alaettin Tutaş’la beraber elde edeceğiz. Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak için çok fazla çalışıyoruz. Elazığ Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı