Gündem İskenderun'da bankanın para nakil aracına saldırı: 2 yaralı

İskenderun'da bankanın para nakil aracına saldırı: 2 yaralı

Paylaş
İskenderun'da bankanın para nakil aracına saldırı: 2 yaralı

Son dakika... Hatay'ın İskenderun ilçesinde özel bir bankanın zırhlı para nakil aracı maskeli iki kişi tarafından silahlı saldırıyla durduruldu. Olayda  iki banka görevlisinin yaralandığı bildirildi. Kutular içindeki paraların bir kısmını alan saldırganlar kaçtı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir bankanın zırhlı para nakil aracına silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı. Kutular içindeki paraların bir kısmını alan saldırganlar kaçtı.

Bankaların para naklinde hizmet veren özel bir şirkete ait minibüs, saat 08.00 sıralarında Sakarya Caddesi’nden geçerken tenha bir noktada motosikletli ve maskeli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Yaralanan sürücü ve koruma görevlisi hastaneye kaldırıldı.


MOTOSİKLETLİ GÜVENLİKÇİ MÜDAHALE EDİNCE KAÇTILAR


Şoför mahalline ve önde oturan güvenlik görevlisine ateş eden saldırganlara, keşif için önde seyreden, finans şirketine ait motosikletli güvenlik görevlisi müdahale edince maskeli soyguncular motosikletle kaçıp izlerini kaybettirdi.


PARA DOLU KUTULARIN BİR KISMINI ALMIŞLAR


Polis kentte alarma geçerek soyguncuları yakalamaya çalışırken, araçta yapılan incelemede kutular içindeki paraların bir kısmının alındığı ortaya çıktı.




Olayda yaralanan sürücü ve koruma görevlisi hastaneye kaldırılırken, polis olay yerindeki incelemelerini sürdürüyor.