Gündem İSKİ'den 10 ilçe için su kesintisi açıklaması (İSKİ su kesintisi)

İSKİ'den 10 ilçe için su kesintisi açıklaması (İSKİ su kesintisi)

Paylaş
İSKİ'den 10 ilçe için su kesintisi açıklaması (İSKİ su kesintisi)

Son dakika İstanbul'da su kesintisi haberi... İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) yaptığı yazılı açıklamayla; ana isale hattında dış etken nedeniyle meydana gelen arızaya müdahale edildiğini, bazı bölgelerde bugün saat 15.00'e kadar su kesintisi yaşanacağını bildirdi. İSKİ'den yapılan son dakika açıklamasına göre ise arıza giderilmeye ve su verilmeye başlandı.

İstanbul'un her iki yakasında da su kesintisi yaşanıyor. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) su kesintisiyle ilgili bir açıklama yaptı. İSKİ'nin açıklamasına rağmen vatandaşlar su kesintisi nedeniyle, "İSKİ arıza, İSKİ su kesintisi, İSKİ su kesintisi ne zamana kadar sürecek? İSKİ Beşiktaş su kesintisi, İSKİ Ümraniye su kesintisi, İSKİ Bakırköy su kesintisi" gibi aramalar yapıyor. Peki, İstanbul'un 10 ilçesinde yaşanan su kesintisi ne kadar sürecek? İşte su kesintisiyle ilgili detaylar ve İSKİ'nin açıklaması...


ARIZA GİDERİLDİ, SU VERİLMEYE BAŞLANDI


Üsküdar - Bulgurlu - Çamlıca arasındaki ana isale hattında meydana gelen arıza giderildi ve su verilmeye başlandı.

İSKİ’den yapılan açıklamada, "Üsküdar - Bulgurlu - Çamlıca arasındaki ana isale hattında meydana gelen arıza, gece boyunca ekiplerimizin yoğun çalışması neticesinde tamamlanarak su verilmeye başlanmıştır. Hatta yeterli basıncın oluşmasıyla sahil kesimlerine öğle saatlerinde su ulaşacaktır. Yüksek kesimlere ise yeterli basıncın oluşması ve hatların dolmasıyla su temini sağlanacaktır" denildi.