İslahiye İslahiye’de Gaziler Günü kutlandı

İslahiye’de Gaziler Günü kutlandı

Paylaş
İslahiye’de Gaziler Günü kutlandı

İslahiye’de Gaziler Günü kutlandı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE(Gaziantep),(DHA)- GAZİANTEP'in İslahiye ilçesinde,19 Eylül Gaziler Günü, düzenlenen törenle kutlandı. Törende şehitler için de Kuran Kerim okunup dua edildi.

Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törene; İslahiye Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan,106’ncı Topçu Alay Komutanı Albay Ömer Şahin Selvi, Belediye Başkan vekili Fetiye Erdoğan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı İsmail Macit, gaziler, askerler ile vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardında anıta çelenk konuldu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapıldığı törenin ardından Kaymakam Kotan ve beraberindekiler, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı İsmail Macit’e Albay Ömer Şahin Selvi tarafından, Gaziler ve şahit aileleri adına çiçek takdim etti.

Dernek Başkanı İsmail Macit,Gazi ve Şehit ailelerine gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek derneklerinde 56 şehit,11 terör gazisi ve 10 Kıbrıs gazisi bulunduğunu belirtti. Dernekte Şehitler için Kuran okunarak dualar edildi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı