Spor Islam Slimani kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Islam Slimani kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Islam Slimani kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Fenerbahçe, Cezayirli golcü Islam Slimani'yi 1 yıllığına kiralayacak. Leicester City'de forma giyen golcü futbolcu Islam Slimani akşam saatlerinde Türkiye'de olacak. Peki İslam Slimani kimdir?

Fenerbahçe Ayew'den sonra Cezayirli forvet Islam Slimani ile anlaşmaya vardı. Yıldız oyuncu akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek ve 1 yıllığına kiralanacak. Fenerbahçeli taraftarlar, oyuncu hakkında bilgi almak isterken "Islam Slimani kimdir?" sorusunu sormaya başladı.

Haberin Devamı

ISLAM SLİMANI KİMDİR?

İslam Slimani 18 Haziran 1988 Cezayir doğumludur. Cezayir Milli Takımı'nın da forveti olan Slimani, Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de forma giyiyor.

YILDIIZI SPORTİNG LİZBON'DA PARLADI

2008 yılında profesyonel futbol kariyerine başlayan İslam Slimani'nin Avrupa macerası 2013 yılının yazında Sportig Lizbon'a attığı imza ile başladı. Sporting Lizbon'da çıktığı 79 maçta 47 gole imza atan Slimani aynı zamanda 5 de asist yaptı. Sergilediği performansla Lizbon'un vazgeçilmezi olan Cezayirli futbolcu 2016 yılında 30 milyon Euro karşılığında Premier Lig ekiplerinden Leicester City'e transfer oldu ve takımın en pahalı oyuncusu olmuştu.

EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ FİZİK GÜCÜ

İslam Slimani'yi öne çıkaran en büyük özelliği yüksek fizik gücü ve son vuruşta bitirici özelliği olması. 1.88 boyu ile hava toplarında da hakim olan Slimani'nin tek dezavantajı ise teknik olarak yetersiz bulunması.

Haberin Devamı