Magazin İsmail Ege Şaşmaz kimdir? İsmail Şaşmaz'ın sevgilisi var mı?

İsmail Ege Şaşmaz kimdir? İsmail Şaşmaz'ın sevgilisi var mı?

Paylaş
İsmail Ege Şaşmaz kimdir? İsmail Şaşmaz'ın sevgilisi var mı?

İsmail Şaşmaz kimdir, evli mi, kaç yaşında, sevgilisi var mı? Merak edilen tek soru bu değil, buna benzer birçok sorular bugün sıkça sorulmaya başladı. Bunun sebebi ise İsmail Ege Şaşmaz ve oyuncu kardeşi Aytaç Şaşmaz'lar ailesine bir bebek müjdesi geldi.

İsmail Ege Şaşmaz ve kardeşi Aytaç Şaşmaz kimdir, evli mi, sevgilisi var mı ? Güneş'in Kızları dizisi ile ünlenen 24 yaşındaki İsmail Ege Şaşmaz ile oyuncu kardeşi Söz dizisinde oynayan Aytaç Şaşmaz bugün merak edilen ve araştırılan konularından biri oldu. Anne İlknur Şaşmaz geçtiğimiz hafta sonu bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bebeğe Yalın ismi verildi. İsmail Ege Şaşmaz kardeşiyle verdiği pozu "Hoşgeldin küçük prens" notu ile Instagram'da paylaştı. Aytaç Şaşmaz ise "Hoşgelsin kardeşim... hoşgeldin Yalın..." cümleleriyle mutluluğunu dile getirdi.

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ'IN SEVGİLİSİ VAR MI


Ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz'ın sevgilisi var mı yok mu? Bu konuyla ilgili henüz net bir bilgi yok...

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ KİMDİR?


1993 yılında Manisa’da dünyaya gelen İsmail Ege Şaşmaz, Manisa Belediyesi Konservatuarı’nda oyunculuk eğitimi aldı ve birincilikle mezun oldu. 2013 yılında Güneşi Beklerken dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı; Aşk Laftan Anlamaz, Aşk Yalanı Sever, Serçe Sarayı ve Günebakan dizilerinde rol aldı.

TRT ekranlarında yayınlanan Lise Devriyesi dizisinde Mehmet Ozan Dolunay, Asena Tuğal, Bahar Şahin ve Doğan Akdoğan ile birlikte başrolü paylaşmış ve Fırat karakterini canlandırdı. Son olarak TRT1 ekranlarının büyük prodüksiyonlu dizisi Mehmetçik Kut'ül Amare'de Mehmet karakteri ile seyirci karşısına çıkmaya başladı. Başarılı oyuncu kadrosu ile iddialı gelen dizide Kaan Taşaner, Serdar Gökhan, Gamze Özçelik ve İlker Aksum gibi oyuncularla beraber rol alıyor.



AYTAÇ ŞAŞMAZ KİMDİR

Aytaç Şaşmaz, 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın kardeşi olan Aytaç Şaşmaz; oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında rol aldığı Kötü Çocuk sinema filmi ile yaşamıştır.
Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer almakta ve Uzman Çavuş Feyzullah karakterini canlandırmaktadır. Aytaç Şaşmaz Coca Cola reklam filminde de rol almıştır.

Haberin Devamı