Spor İsmail Köybaşı: Bu kupa sezon sonunun fragmanı

İsmail Köybaşı: Bu kupa sezon sonunun fragmanı

Paylaş
İsmail Köybaşı: Bu kupa sezon sonunun fragmanı

Beşiktaş'ın genç futbolcusu İsmail Köybaşı, Royal Cup'ta kazandıkları kupanın ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşlı futbolcu İsmail Köybaşı, Uluslararası Royal Kupası’nın finalinde, Arjantin temsilcisi River Plate’in rezerv takımını 4-3 yendikleri maçtan sonra yaptığı açıklamada "İnşallah bu kupa, sezon sonu yaşayacağımız şampiyonluğun fragmanı olur" dedi.

"İstenileni en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum"

İsmail Köybaşı, Alanya Oba Stadı’ndaki maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Biz her zaman iyi, disiplinli çalışan bir takımız. Hazırlık maçlarımız bu doğrultuda iyi geçiyor. En iyi antrenman maçtır. İnşallah bu kupa, sezon sonu yaşayacağımız şampiyonluğun fragmanı olur" diye konuştu. Arjantin temsilcisi karşısında maça sağ bekte başladığının hatırlatılması üzerine İsmail, "Sezon başında da sağ bek oynadım. Benden istenileni en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. İzleyenlerin, benim ne kadar fedakar biri olduğumu bilsin istiyorum. Beşiktaş formasıyla en iyisini yapmaya çalışıyorum her zaman" dedi.

"Lige iyi başlamak istiyoruz"

Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan da güzel bir turnuva oynadıklarını dile getirdi. Hazırlık turnuvası da olsa kazanmanın güzel olduğunu dile getiren Olcay, "Güzel bir turnuva oldu. Çok faydalı bir kamp geçiriyoruz. Bir hafta daha buradayız. Kupa maçını kazanıp lige iyi başlamak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

AA

Haberin Devamı