Spor İspanya kaçırdı, İngiltere kazandı

İspanya kaçırdı, İngiltere kazandı

Paylaş
İspanya kaçırdı, İngiltere kazandı

Wembley Stadı'nda oynanan hazırlık maçında ev sahibi İngiltere, son Avrupa ve dünya şampiyonu İspanya'yı Lampard'ın tek golüyle 1-0 mağlup etti

Son Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası sahibi İspanya, Wembley Stadı'nda karşılaştığı İngiltere'ye 1-0 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Maça iyi başlayan konuk takım İspanya, orta sahadaki pas akışını sağlamayı başardı ve oyuna ağırlığını ilk dakikadan itibaren koydu. İlk yarı boyunca İngiltere kalesinde gol arayan İspanya, David Villa ile etkili olsa da devre golsüz sona erdi.

İkinci yarıya ise İngilizler golle başladı. 49'uncu dakikada sol taraftan kullanılan serbest vuruşa iyi yükselen Bent'in kafa vuruşu direkten döndü. Dönen top, Lampard'ın önünde kaldı. O da boş kaleye kafayla golü yapmakta zorlanmadı ve İngiltere 1-0 öne geçti.

Bu golün ardından İspanya, oyundaki etkisini artırdı. 54'üncü dakikada kaleciyi de geçen David Villa, sağ çaprazdan auta yolladı. 73'te yeniden ciddi bir tehlike yaratan Villa, sol ayağıyla ceza sahasının içinde şık bir vole vurdu ancak top bu kez direkten döndü.

Haberin Devamı

Özellikle maçın son 10 dakikasında rakibini bunaltan İspanya, Fabregas ile yakaladığı net gol pozisyonlarından da yararlanamadı ve mücadele Lampard'ın tek golüyle 1-0 sona erdi.