Gündem Isparta İl Emniyet Müdürlüğü engelli temizlik görevlisi alıyor. İşte başvuru şartları…

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü engelli temizlik görevlisi alıyor. İşte başvuru şartları…

Paylaş
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü engelli temizlik görevlisi alıyor. İşte başvuru şartları…

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü İŞKUR aracılığıyla Engelli temizlik görevlisi alacak. İŞKUR başvuru yapacak adaylardan İŞKUR kaydı ile KPSS puan türünden 60 puan alan adayların başvurularını değerlendirecek. İşte Isparta İl Emniyet Müdürlüğü engelli temizlik görevlisi alımı başvuru koşulları…

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü İŞKUR aracılığıyla Engelli temizlik görevlisi alacak. İlana konu olan kadro için İŞKUR kura başvuru yapanlar arasından kura çekilişi gerçekleştirecek. Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Engelli temizlik görevlisi başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden İş Arayan” linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacak.

Önlisans ve lisans eğitim düzeyindeki işçi taleplerine, durumu talep şartlarına uyan ve talebin yayımlandığı anda geçerli olan ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adayların müracaatları kabul edilecek. Aynı eğitim düzeylerindeki engelli, eski hükümlü ve/veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan işçi taleplerine başvurularda ise bir puan barajı aranmayacak olup bu kişilerin EKPSS/KPSS’ye girmiş olmaları yeterlidir. Ancak, kariyer meslek taleplerine başvuru yapacak engellilerden ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adayların müracaatları kabul edilecek.

Haberin Devamı

EKPSS’ye tabi engelli işçi taleplerine başvuru yapacak adaylar, hangi yılın puanını kullanarak başvuru yapacaklarını başvuru esnasında işaretleyerek seçecekler. Başvuru süresi bittikten sonra değişiklik talepleri kabul edilmeyecek.

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

ARANAN ŞARTLAR

1. Türk vatandaşı olmak.

2. 18 yaşını doldurmuş olmak.

3. Askerliğini yapmış veya muaf olmak.

4. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

5. Türk Ceza Kanununun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

6. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük ayılığı almamak.

Haberin Devamı

7. 657 DMK'nın 53'üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevine devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

8. Yaptırılacak arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak.

9. Engelliler için gerekli sağlık kurulu raporunu almış olmak.

10. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular ilan sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir.

11. Isparta İl sınırları içerisinde son 1 yıldır ikamet ediyor olmak.( son bir yıl içeresinde söz konusu adreste ikamet ediyor iken; askerlik, öğrenim,tedavi, vb.makul sebeplerle aynı adreste geçen süre dikkate alınmaz)

12. Özel kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak.

13. Herhangi bir meslek için işe alınan işçi, işin veya işyerinin gerektirdiği durumlarda, mümkün olduğunca işçinin sahip olduğu bilgi, beceri, ehliyet veya belge de dikkate alınarak diğer iş veya alanlarda da çalıştırılabilir.

14. Açık kadrolar için müracaat eden adaylar ilgili mevzuat hükümlerine göre noter huzurunda kura usulü ile tespit edildikten sonra sözlü sınav uygulanacaktır.

Haberin Devamı

15. Diğer hususlarda ilgili mevzuat/yönetmelik hükümlerine göre hareket edilecektir.

SÖZLÜ SINAV İÇİN BELGE TESLİM İŞLEMLERİ

1. İŞKUR tarafından gönderilen listelerin kura çekim işlemleri Müdürlüğümüz tarafından noter huzurunda yapılacak olup kura çekim sonucunda adı çıkan adayların belge teslim yeri, tarihleri diğer bilgilendirme işlemleri, Müdürlüğümüz kurumsal internet sayfasından ( www.isparta.pol.tr ) takip edilebilecek olup, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

2. Kura sonucu sözlü sınav için tespit edilen adaylar, aşağıda belirtilen belgeleri Isparta Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğü Atama Büro Amirliğine bizzat kendisi tarafından elden teslim edecekler, belge vermeyen veya eksik belgesi olanlar sözlü sınava alınmayacaktır. Ayrıca Posta, kargo veya kurye ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.