Türkiye (Son Dakika) Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 11 sözleşmeli personel alacak

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 11 sözleşmeli personel alacak

Paylaş
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 11 sözleşmeli personel alacak

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi sözleşmeli personel almak için ilan açtı. Açılan ilana göre Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından 11 sözleşmeli personel alınacak. İşte başvuru detayları.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 11 sözleşmeli personel alacak. Üniversite tarafından verilen ilanda, "Üniversitemiz Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere; 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar”da yer alan ek 2’nci maddesinin (b) fıkrasına göre 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır" denildi.

Haberin Devamı

11 personelin 8 tanesi büro personeli, 2 tanesi laborant ve 1 tanesi tekniker olacak.

Başvuru için son tarih 17 Eylül olarak belirtildi. İlana başvurmak için son gün saat 17:30’a kadar üniversitenin https://ik.isparta.edu.tr adresli web sayfasından online şekilde yapılacak. Şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Personel alımı için özel ve genel şartlar ise ilan sayfasında belirtildi.

Detaylar için tıklayın.