Ekonomi ISS Türkiye 2017'de istihdamı artıracak

ISS Türkiye 2017'de istihdamı artıracak

Paylaş
ISS Türkiye 2017'de istihdamı artıracak

2016 yılını 1,3 milyar TL ciroyla tamamlayan ISS Türkiye, 2017 yılında istihdamı yüzde 10-12 artırmayı planlıyor

ISS Türkiye CEO’su Cavit Habib, 2005 yılından bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren şirketin, küresel ve ulusal düzeyde etkisini sürdüren ekonomik yavaşlamaya karşın 2016 yılı cirosunu bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 15 artışla 1,3 milyar TL olarak tamamladığını açıkladı.

5 BİN YENİ İSTİHDAM

ISS Türkiye CEO’su Cavit Habib, ISS Türkiye olarak en fazla temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, aşçı yardımcısı, bulaşık görevlisi, garson, resepsiyonist ve teknisyen pozisyonlarında işe alım gerçekleştirdiklerini söyledi.

Habib, halen 30 bin kişinin çalıştığı ISS Türkiye’nin toplam istihdamının 2017 yılında yüzde 10-12 dolayında artarak 35 bine yaklaşacağının altını çizdi.

'KRİZLERDEN YÖNETİMİNİ BİLİYORUZ

Küresel ya da ulusal birçok kuruluşun ekonomik krizler dolayısıyla zor dönemler yaşadığından da söz eden Cavit Habib “Bizim için en önemli iki unsur müşteri memnuniyeti ile çalışan memnuniyetidir. Doğru müşterilerle, doğru sistem ve çalışma arkadaşlarıyla çalışırsanız hem müşterinizi hem de çalışanınızı memnun ederseniz. Nasıl bir ekonomik kriz olursa olsun büyümeye devam edersiniz” dedi.

Cavit Habib, ISS World Genel Merkezi'nin yatırım yapmaktan en memnun olduğu ilk beş ülke arasında Türkiye'nin de yer aldığını belirtti.

Haberin Devamı