Türkiye (Son Dakika) İstanbul Bahçelievler'de şüpheli ölüm

İstanbul Bahçelievler'de şüpheli ölüm

Paylaş
İstanbul Bahçelievler'de şüpheli ölüm

İstanbul Bahçelievler'de Irak uyruklu Muhammed Anwer kiracı olarak oturduğu evde ölü bulundu

Hürriyet Mahallesi Tekin Sokak'ta 4 katlı bir binanın giriş katında kiracı olarak kalan Irak uyruklu Muhammed Anwer, akşam saatlerinde evinde ölü bulundu. 3 gün önce komşuların koku şikâyeti üzerine ev sahibi ile birlikte eve gelen polis ekipleri, kapıyı açamayınca, Anwer'in babasına ulaştı. Babasının çocuklarının yanında olduğunu belirtmesi üzerine polis evden ayrıldı.

Haberin Devamı

KOKU ŞİKAYETİYLE ORTAYA ÇIKTI

Kokunun şiddetinin artmasıyla ev sahibi Anwer'in babasını tekrar arayarak, gelip evi kontrol etmesini söyledi.

Anwer'in amcası akşam saatlerinde eve geldiğinde yeğeninin cansız bedeniyle karşılaştı. Ev sahibinin bildirmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Muhammed Anwer'in cesedi, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Mahallede esnaf olduğunu söyleyen Engin Çalık, "Ölen arkadaşın ailesi burada yoktu, tatilde Irak'a gitmişti.

''BAĞIRIŞ ÇAĞIRIŞ OLDU''

Çocuk evde yalnız kalıyordu. 19 yaşlarında bir çocuktu. 3-4 gün önce apartmandan koku geliyor diye polise haber verdiler.

Ev sahibi ile polis kapıyı açmaya çalıştılar, cumartesi geleceklerini söyledi çocuğun ailesi. Bugün de ailesi Irak'tan gelince, akşam beş sıralarıydı kapıyı açtılar. Bağırış çağırış oldu.

Haberin Devamı

Sonra polis geldi, evde ölü bulundu çocuk. Ölüm sebebi nedir kimsenin bilgisi yok şu an. Ben esnafım Tekin Sokak'ta. Kendisini tanıyorum, müşterimizdi. Pek dükkâna girip çıkmazdı. Kardeşleri daha çok geliyordu. Taksim'de bir kafeteryada garsonluk yapıyor diye biliyorum" dedi.

Cemil ÖZDEMİR / İSTANBUL (DHA )