Gündem İstanbul Beşiktaş'taki saldırıda şehit olan Şanlıurfalı polislerin sayısı 4 oldu

İstanbul Beşiktaş'taki saldırıda şehit olan Şanlıurfalı polislerin sayısı 4 oldu

Paylaş
İstanbul Beşiktaş'taki saldırıda şehit olan Şanlıurfalı polislerin sayısı 4 oldu

İstanbul’da düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memurlarından Süleyman Sorkut ve Mehmet Taş’tan sonra Enes Çiçek ve Haşim Usta’nın da Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı olduğu belirlendi.

İstanbul’da Beşiktaş'ta gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit olan polis memurlarından Süleyman Sorkut memleketi Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde defnedilirken, Mehmet Taş ile birlikte Enes Çiçek ve Haşim Usta’nın da Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı oldukları belirlendi.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Enes Çiçek ile Bozova nüfusuna kayıtlı olan Mehmet Taş’ın Şanlıurfa’da defnedileceği öğrenilirken, Viranşehir nüfusuna kayıtlı olan Haşim Usta’nın ise bugün İstanbul’da defnedileceği belirtildi.

Öte yandan Enes Çiçek’in ailesine acı haber verildi. Acı haberi alan ailesi gözyaşlarına boğuldu.





Beşiktaş'taki şehitlerimizin isimleri ve memleketleri


BABA TAŞ: VATAN SAĞ OLSUN


Hain terör saldırısında şehit olan polis memurlarından Mehmet Taş’ın acı haberi, Bozova İlçesi’nde yaşayan ailesini yasa boğdu. 6 aylık polis olduğu belirtilen polis memuru Mehmet Taş’ın acı haberi, polis yetkilileri tarafından ilçenin Gerdek Mahallesinde yaşayan ailesine verildi. Şehit haberi üzerine eve Türk bayrağı asılırken, acı haberi duyan mahalle sakinleri ise eve akın etti. Oğlunun şehit haberi üzerine yıkılan çiftçi baba Salih Taş, "Vatan sağ olsun" diyerek ailesini teselli etmeye çalıştı. Anne İmhan Taş ise gözyaşlarına boğularak şehit oğlu için ağıt yaktı.

3’ü kız, 7 çocuklu ailenin ortanca çocuğu olan şehit polis Mehmet Taş ile Enes Çiçek’in yarın Şanlıurfa’da, Halil Usta’nın cenazesinin ise İstanbul’da toprağa verilecek.